ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jakub Kohout z týmu TJ Dynamo Lindava! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proč si myslíte, že jste byl zvolen jako hráč kola?
Vydařil se nám zápas proti Libchavě. Já sám jsem dal dva góly a na jeden přihrál, takže jsem zařazení do sestavy kola očekával. Nutno říci, že je to zásluha celého týmu, hráli jsme opravdu dobře a myslím si, že máme kvality na to, abychom takové výkony opakovali častěji. Chtěli bychom určitě hrát nahoře a podobná ocenění atakovat co nejčastěji.
Dostal jste relativně velký počet hlasů, je podobná účast fanoušků cítit i v Lindavě?
V Lindavě máme takový svůj malý "fanclub" a jeho podpora je znát. Velikostně bych ho přirovnal třeba k Jablonci, což tedy není úplně lichotivé, ale myslím si, že na vesnici typu Lindavy je to slušný počet. :-)
Chtěl byste jim něco vzkázat...
Určitě bych jim chtěl poděkovat za podporu a doufám, že jim jejich oddanost budeme splácet výkony na hřišti a že se nám třeba podaří jejich řady rozšířit.
Jak jste pře léto posílili? Vy osobně jste se Šlajsem přišli ze Skalice...
I přes zrušení hostování se podařilo udržet kluky z Boru a tým jsme doplnili s Vildou a Jehlou (Jakub Jehlička), který také "hrál" ve Skalici. Ve hře byly i jiné kluby, ale od začátku jsme byli tak nějak dohodnutí, že půjdeme všichni tři spolu do Lindavy, protože jsme tam znali spoustu kluků a musím říci, že jsme za tohle rozhodnutí rádi. Máme mladý tým, je tu super parta a držíme spolu.
Co se vlastně stalo s béčkem Skalice?
Béčko se rozpadlo, protože nebyli lidi. Už ke konci sezony jsme se sotva scházeli a bylo to znát i na výsledcích. Určitě sem chtěl, aby béčko pokračovalo, ale nedá se nic dělat a teď je tu navíc Lindavská etapa.
Definujte vaše pokyny na hřišti...
V Lindavě nastupuji na hrotu, za což jsem rád, protože většinu "kariéry" jsem nastupoval na opačném konci hřiště a už mě to upřímně moc nenaplňovalo. Teď se dostanu mnohem častěji do hry a i když je to určitě fyzicky náročnější post, tak tuhle změnu vítám. Úkoly na hřišti jsou jasné, doběhnout do vápna a čekat až mě někdo trefí do hlavy. :-)
Zhodnoťte prosím současnou úroveň našeho pralesu...
Tak, já osobně jsem odehrál čtyři utkání, dvě z nich jsme vyhráli a i přes respekt k soupeřům musím říci, že by ve dvojce hráli druhé housle. Naopak Oldřichov by se výš asi neztratil. Mimoň se těžko hodnotí, protože proti nám nastoupili značně posílení z áčka.
Vidím, že váš top hráč je Zlatan, čím se o to zasloužil?
Je to nejlepší útočník, dokázal se prosadit v každé soutěži, ve které nastoupil a potvrzuje to i teď v Manchesteru. Má úplně jiné řešení situací než ostatní hráči. Samozřejmě mi není cizí ani jeho vystupování na veřejnosti a v médiích. Ví, že je nejlepší, tak proč se schovávat za alibistické a neustále dokola omílané fráze.
Jak vnímáte náš web fotbalunas.cz?
Web jsem sledoval už vloni, kdy se, pokud se nepletu, rozjížděl a musím říci, že za ten rok je určitě vidět neustálý progres. Co mi trošku vadí jsou někdy nereálné komentáře k zápasům a některé nesmyslné nominace do sestavy kola. Každopádně web fotbalunas.cz je dobrý nápad a přeji mu další posun a zkvalitnění.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.