Kabina se kvůli nám rozdělila, přiznává Tomáš Jůda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak u Vás probíhalo samotné hlasování ?
Já se k Vám na portál dívám snad každý den, takže jsem to samozřejmě sledoval. Myslím že pro mě hlasovala hlavně rodina a kamarádi z klubu. Kabina se vlastně rozdělila na takový dva tábory. Jedna půlka hlasovala pro Jirku Janouškovce a druhá pro mě.
Jste zaregistrovaný u Nás na portále ?
Samozřejmě že ano.
Kde jste vlastně začínal s fotbalem ?
Fotbalem jsem začínal tady, pak jsem chvilku hrál na Doubravce a v Klatovech a poté jsem se vrátil. Hráli jsme d roky krajskej přebor ale teď jsem tady spokojený. Mám zde rodinu a za nic bych neměnil.
Kdo byl Váš fotbalový vzor ?
Když jsem byl mladý tak jsem fandil Ronaldovi. Ne tomu umělému teď, ale tomu pravému z Brazílie. Nyní jsem velký fanoušek Tomáše Rosického. Je pro mě takový vzor, kvůli jeho tvůrčím schopnostem.
Co tedy říkáte na jeho příchod do Sparty ?
Je to určitě super. Chtěl bych se na něj i podívat, ale nevím jestli mi to vyjde. Skrze rodinu, práci a tak různě.
Na kterém postu jste začínal ?
Celej život jsem na středu zálohy.
Co říkáte na vstup Horažďovic do nové sezóny ?
Bylo to pro nás hodně nečekané. Je to takový divný, jelikož vůbec netrénujeme. Jen si občas chodíme zahrát fotbálek, ale to je vše. Na druhou stranu se tady ukazuje, že máme v Horažďovicích spoustu dobrých fotbalistů.
Takže si myslíte, že je to jen "falešná" forma ?
To asi ne. Snad si to dokážeme udržet. No ale vlastně já bych ani moc postoupit nechtěl, to bychom museli začít pořádně trénovat ( směje se ).
Tak a který je Váš oblíbený klub ?
V Česku to ani moc neřeším. Fandím hlavně dobrému fotbalu a tomu, aby nikdy nebylo rozhodnuto třeba pět kol předem. Ve světě to bude asi Arsenal.
Díval jste se na středeční výhru českého národního týmu ?
To bylo úžasný ! Líbil se mi jejich styl. Vysoké napadání, agresivní přístup a důraz na ofenzívu. Tak mladému mužstvu to vyhovovalo a trenérovi Jarolímovi očividně taky. Jsem v těchto věcech velice optimistický, takže si myslím, že jestli podáme takhle dobré výkony v každém s reprezentačních zápasů, nebude problém ani s Němci.
A jaký je váš názor na zvýšení finančních nákladů na přestupy hráčů ?
Mě osobně se to moc nelíbí. Když si vezmete kolik je na světě chudoby a ne tolik šťastných lidí, jde z toho mráz po zádech. Kluby se nyní navzájem trumfují a přebíjejí jednu obrovskou částku ještě větší. V tomto ohledu se mi líbí názor Juana Manuela Maty, který tvrdí, že je to naprosto nesmyslné. Třeba těch 80 milionů liber za Pogbu je naprosto přehnané. Vemte si kolik je tady policistů, hasičů nebo záchranářů, kteří nasazují svoje životy a mají sotva na uživení rodiny.
Děkuji za rozhovor a přeji stejně dobrý výkon i pro příští kolo !

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.