ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Cvikovský útočník Václav Tima! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání, kde jste porazili Okna. Jak byste zhodnotil tento zápas?
Zápas se nám povedl podle našich představ. První gól jsme dali v 18. minutě a dodal nám klid na kopačky. Než přišel poločas, tak to bylo 4:1. O poločase jsme prostřídali sestavu a dali šanci náhradníkům, kteří předváděli stejně dobrý výkon. O zápase bylo definitivně rozhodnuto, když padl gól na 5:1. Zbytek utkání jsme dohráli, až na jednu hrubku, celkem s klidem.
Proč si myslíte, že Vás fanoušci zvolili nejlepším hráčem kola?
Povedlo se mi dát dvě branky za poločas a kamarádi už dávali hlasy... :)
Prozraďte nám jak jste přes léto posílili nebo naopak oslabili …
B. tým přes léto nijak neposílil. Je totiž postaven z větší části z dorostenců, kteří ovšem podávají dobré výkony a tři body si zasloužili.
Jak jste se ve volnu na ligu připravoval Vy osobně?
Volno jsem měl cca čtyři týdny, při kterých jsme se spoluhráči startovali na dvou turnajích v malé kopané. To bylo bohužel kvůli práci vše. Již 18. července jsme začínaly přípravu na další sezónu.
Nepřemýšlel jste třeba o změně dresu? Přišla v létě nějaká nabídka?
Ano přišla a právě ze Cvikova, předchozí tři sezóny jsem hostoval V Tj Dynamu Lindava, kde jsem byl spokojený. Ovšem dostal jsem možnost začít přípravu ve Cvikově s A. mužstvem. Rozhodoval jsem se do poslední chvíle, ještě před začátkem sezóny a nakonec jsem se rozhodl zkusit štěstí ve Cvikově a zahrát si vyšší soutěž.
Jak dlouho vlastně za Cvikov kopete?
Ve Cvikově jsem s fotbalem začínal de facto od žáčků. Bohužel, když jsem došel do B. mužstva, tak zde pro mě nebylo místo, a tak jsem šel hostovat do Lindavy a jak jsem již řekl výše, teprve letos jsem se vrátil zpět.
Vaše ambice pro letošní ročník pane Timo?
Já osobně mám vždy ty nejvyšší cíle, takže kdybych měl mluvit za sebe, tak bych si přál postup, ale máme velmi mladý tým a myslím si, že všichni budou spokojení, když skončíme do 5. místa.
Říkal jste, že nás sledujete pravidelně. Jaký je Váš názor na náš web?
Určitě je to dobrý nápad. Hráči z nižších soutěží jako je tato mají alespoň o trošku větší motivaci, aby se třeba dostali do sestavy kola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.