ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 2.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jim Ondřej Košťák ze Žandova! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání, kde jste porazili Dubici. Jak byste zhodnotil tento zápas?
Upřímně jsme zde chtěli vyhrát, ale průběh zápasu tomu moc neodpovídal. První půle ještě jakž takž šla, ale ta druhá byla z naší strany jen o bránění. Nakonec to byla si myslím šťastná výhra.
Prý jste toho dost pochytal, dle slov trenéra Pluhaře. Je to důvod Vašeho prvenství?
No, v zápase mě potkalo snad jen jediné zaváhání a to hned u první branky, kde mi nešťastně podjela noha a pak už jsem na míč nedosáhl. Poté již bylo vše pod kontrolou, dokonce jsem chytil i penaltu. Já jsem se svým výkonem spokojený, abych pravdu řekl.
Jak Žandov za léto obměnili kádr?
Někteří kluci přišli, ale nikdo nás neopustil. Posíleni jsme byli hlavně v obraně a v záloze, kde to bylo zapotřebí. Jinak musím říci, že by to mohlo fungovat. Je nás zatím dost, kluci dobře dochází na tréninky ...
Jak se zatím posily jeví?
Já to vše vnímán jedině pozitivně, podle mě je vše prozatím v pořádku. Na hodnocení je možná trochu brzy, ale kluci se jeví jako poctiví a na hřišti makají. Nutno říci, že nyní působíme konečně jako tým, parta si tu sedla. Myslím, že jsme se sešli dobře.
Jak jste se ve volnu na ligu připravoval vy osobně?
Já osobně jsem se udržoval během. S týmem jsme pak absolvovali různé malé turnaje, abychom si udrželi kondici. Připravovalo se zkrátka, jak se dalo.
Nepřemýšlel jste třeba o změně dresu? Přišla v létě nějaká nabídka?
No, to víte, že přišla. Volali z Doks, ale vzhledem k povaze mého zaměstnání, a protože je to i trochu z ruky, jsem musel s díky odmítnout. Měl jsem se tam ukázat v zimě, ale nakonec jsem nešel a tudíž to nepodalo.
Ambice pro letošní ročník?
Ambice máme jasné, hlavně se udržet v soutěži, nechceme v žádném případě spadnout. Kdybychom skončili na tom 4-5 místě jako loni, tak by to bylo super, ale hlavní cíl zůstává se udržet v Přeboru.
Mimo fotbal děláte ještě jiný sport?
Jen fotbal. Pravda, s přítelkyní jezdíme občas na kole, ale hlavně se věnuji fotbalu. Dokonce i trénuji mladé žáky, už zhruba půl roku. Pocity z toho mám jedině pozitivní, dělá mi to radost, jen je to časově strašně náročné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.