"Proti Košutce předvedeme to nejlepší, co je v našich silách", slibuje hráč 26.kola - TOMÁŠ ROUBAL

V anketě o nejlepšího hráče 26. kola získal první místo Tomáš Roubal za třígólový zápis proti Chotíkovu. V tabulce střelců za tuto sezonu obsadil velmi pěkné šesté místo, my jsme pro vás tohoto talentovaného útočníka Druztové vyzpovídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kdy jste začal s hraním fotbalu a kdo vás k němu přivedl?
Začínal jsem hrát právě zde v Druztové. K fotbalu nás i s bráchou přivedl táta, dá se říct, že od té doby, kdy jsme začali chodit jsme už lítali po hřišti (smích).
Který post vám sedí nejvíc?
Určitě útok, na tomto postu jsem začínal, sice jsem v žácích chvíli hrál v obraně, ale tam mi to moc nesedělo. Od té doby už hraji jen v útoku.
V tabulce střelců jste na konci sezony skončil na šestém místě, považujete vaši sezonu za vydařenou?
Myslím si, že se mi sezóna povedla, byl jsem rád, že jsem dokázal dát tolik gólů a snad vyplnit trenérova očekávání. Samozřejmě ale za mými výkony stojí celé mužstvo Druztové, je to velká zásluha spoluhráčů, kteří mi na góly přihrávají.
Jaký máte názor na výkon Druztové za tuto sezonu?
Tak je určitě škoda, že nám postup utekl o takový kousek. Udělali jsme zbytečné chyby v zápasech, ve kterých jsme mohli brát snadné body. Ale jinak myslím, že jsme jako tým předvedli velmi dobré výkony po celou sezonu.
Myslíte si, že byste mohli postoupit z baráže, ačkoliv první zápas na hřišti Košutky skončil prohrou 2:0?
Doufáme v to. Košutka měla ale v sestavě poměrně dost hráčů z A týmu, první půli jsme se dokázali udržet, bohužel jsme odpadli v druhém poločase. Byly tam i nějaké neproměněné šance, ale určitě doma předvedeme nejlepší výkon, jaký bude v našich silách.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Vyloženě asi nemám, pokud bych měl někoho zmínit, líbí se mi výkony Cristiana Ronalda.
Komu fandíte v naší lize a v zahraničí?
V české lize určitě Viktorce Plzeň, v zahraničí by to byl Real Madrid.
A když už se nám souběžně hraje EURO, jaký máte názor na výkon české reprezentace, případně, komu budete dál fandit?
Mrzí mě, že jsme nedokázali urvat výhru nad Tureckem, ale kdybych se měl ohlédnout i za předchozími výkony, asi jsme vypadli zaslouženě. Dál budu určitě fandit Španělsku, to je srdcová záležitost (smích).
Děkujeme za rozhovor a nezbývá nám než popřát štěstí v zápase s Košutkou a třeba podobný střelecký výkon jako proti Chotíkovu (hattrick).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.