ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 28.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal David Šmejkal z týmu TJ Jestřebí-Provodín! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání, jak byste zhodnotil tento zápas?
Do každého zápasu jdeme s tím, že chceme udělat 3 body a ani tento nebyl výjimkou. Věděli jsme, že nás čeká relativně, papírově slabší soupeř, ale i tak jsme nechtěli nechat nic náhodě. Myslím, že jsme utkání zvládli dobře a v některých chvílích se na naši hru dalo i koukat. Soupeř přijel dost oslaben o pár hráčů a my jsme toho dokázali využít. Máme ty nejvyšší ambice, takže takové zápasy musíme zvládat.
Pan Kolář Vás nominoval do sestavy kola, jak byste vy zhodnotil svůj výkon?
I přesto, že jsem dal 2 góly a na další 2 přihrál, tak úplně spokojen nejsem. Některé věci jsem řešil zbytečně zbrkle a také mi chybí kondice, a tudíž jsem v některých situacích nemohl podporovat útok.
Proč si myslíte, že váš fanoušci zvolili jakožto hráče kola?
To je lehké. Většině jsem poslal odkaz na váš web, aby mi dali potřebný hlas...(smích)
Jaká je Vaše fotbalová kariéra? Hrál jste vždy za Jestřebí?
Svou kariéru jsem začínal v jedné obci (Bášť) nedaleko Prahy, zde jsem hrál za žáky. Co se týče mužské kategorie, tak tu jsem hrál v Březiněvsi (pražská část).
Kdo vás ke hře přivedl?
Fotbal mě bavil do malička a tak jsme se s kámoši sami přidali do oddílu.
Co pro Vás fotbal znamená?
Je to hlavně koníček. Odreaguji se, pokecám se spoluhráči, zkrátka se jím bavím. Nebudu lhát, ale asi bych si nedovedl představit být bez fotbalu!
Jaké šance dáváte našemu týmu na Euru?
Máme těžkou skupinu, ale myslím si, že je to pro nás jen dobře. Nemáme co ztratit a jelikož je naše skupina tak nabitá, tak málokdo nám věří a to si myslím, že bude právě naše výhoda. Já osobně našim věřím.
Jak bude Jestřebí trávit léto?
Po posledním zápase máme jako každou sezónu rozlučku, to k tomu prostě patří. Když skončíme na prvním místě, tak máme, od našeho vedení, slíbený nějaký ten kulinářský zážitek. Jinak přes léto budeme odpočívat, možná se zúčastníme pár turnajů v malém fotbale, ale to platí jen pro některé hráče.
Jakou vlastně plníte roli v týmu?
Ač nerad, tak po mně pan Kolář vyžaduje, abych byl tahounem týmu. V některých zápasech mi to občas vyjde, ale jak říkám, nemám rád takové břemena.
Od dubna loňského roku běží nový fotbalový portál Fotbalunas.cz, který mapuje amatérské fotbalové soutěže. Co na něj říkáte? Sledujete ho pravidelně?
Narazil jsem na vás náhodou, ale od té doby vás sleduji pravidelně. Myslím si, že je to dobrá a užitečná věc. Je zajímavé si přečíst co se děje i v nižších soutěžích a jsem rád, že to mapujete. Za to u mě máte velké plus!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.