Stanislav Krejčí odehrál za týden čtyři zápasy

Již potřetí se povedlo zvítězit v hlasování o Hráče kola Stanislavu Krejčímu z Jívoví. Jak vidí tento hráč Santusu konec sezóny se dozvíte v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Blahopřeji ke třetímu zvolení hráčem kola. Kdy jste měl největší radost z ocenění?
Děkuji, největší radost jsem měl právě z tohoto třetího, protože si myslím že právě v tomto zápase jsem ze sebe vydal maximum.
Hráli jste dva zápasy ve třech dnech jak jste to zvládli?
Jelikož já hraji ještě malou kopanou, tak mě během celého týdne čekalo celkem 5 zápasů. Nakonec jsem odehrál jen 4 zápasy a musel jsem vynechat zápas našeho béčka, protože bych to už asi nezvládl. Jinak ostatní mají výbornou fyzičku a nedělalo jim to problém.(smích)
Jak hodnotíte tedy páteční zápas v R. Svratce s místní rezervou?
Páteční remízou 1:1 jsme ztratili dva cenné body, které nás stáli první místo. Soupeře jsme jasně přehrávali, ale ne a ne dát gól. Já osobně jsem spálil 2 tutovky a jestli letos neskončíme první, tak si to budu dlouho vyčítat
V neděli jste již bodovali naplno, jak hodnotíte zápas s Rožnou?
Nedělní zápas jsme zvládli na 1. Dali jsme 3 goly, žádný jsme neinkasovali, celý tým předvedl užasný výkon. A hlavně musím vyzdvihnout naše fanoušky, zápas od zápas návštěvnost našeho stadionu stoupá (smích)
Jak jste vstřelil branku, kterou jste uzavíral stav zápasu?
Na levé straně jsem prošel přes soupeřovu obranu a objevil se na velkém vápně, z docela malého úhlu jsem vystřelil a balon přeletěl vrchem gólmana a zapadl přesně do vzdálenějšího rohu brány. Taková šibenice se nepovede každý den (smích).
Byl jste zvolen hráčem kola, co říkáte na ocenění a jak se vám hrálo v zápase?
Z ocenění mám velkou radost, zase po dlouhé době se mi něco povedlo. Zápas jsem si skvěle užil, hrálo se mi výborně, doufám že bude víc takových zápasů.
V neděli jedete na šlágr kola do Ujčova. Co od zápasu očekáváte?
Očekávám jasnou výhru. Strašně si na tento zápas věříme, protože víme, že Ujčov je poslední velká překážka za naším postupem, takže prohra nepřipadá v úvahu, celý tým to moc dobře ví a všichni udělají maximum, aby nám to letos konečně vyšlo a podívali jsme se o třídu víš.
Co říkáte na šňůru jedenácti vítězných zápasů Ujčova v řadě?
Ujčov se nám docela rozjel, proto je na čase, aby ho někdo zastavil (smích). Nás tahle statistika nevyděsí, máme rádi výzvy (směje se).
Myslíte, že dotáhnete vaše snažení až k postupu do Okresního přeboru?
Postup je pro mě moc důležitý, ale ještě důležitější je pro mě 1. Místo !!! Věřím že letos se to povede. A taky se hlavně se těším, že se konečně potkáme s Borama. Moc se na tento zápas těším a proto udělám maximum, abych si proti Borům mohl zahrát (smích)
Jak si myslíte, že dopadneme na Mistrovství Evropy?
Odpověď bude vždycky stejná. Když nebude hrát Rosi, tak vyhraje Anglie nebo Španělsko Když bude hrát Rosický, tak to vyhraje Česko (smích)
Jak dopadne sobotní finále Ligy mistrů?
Konečně bych to přál Atleticu, za to jak poslední roky hrají, ale jednoznačně to vyhraje můj milovaný REAL Madrid !!! Tipuji tak 1:4 pro Real (smích).
Děkuji za rozhovor

Autor: Petr Procházka

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.