Pět gólů? Něco jako trapnej Lafata, říkala kabina Merklína hráči kola Michalu Barthovi

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal Michal Barth z Merklína. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, jako jediný jste na jaře dokázal podruhé zvítězit v hlasování o Hráče kola. Jaké byly Vaše první pocity, když jste se to dozvěděl?
Pocit je to příjemný a chtěl bych za to hlavně poděkovat celému týmu, protože oni na tom mají největší zásluhu a každopádně děkuji za hlasy celkově.
Už když jste byl opět nominován, nepadla nějaká narážka na Vaší osobu?
Padlo něco v tom duchu, že to bude pěkně drahé...
Vstřelil jste Březové pět branek. Dokázal tohle vůbec někdo v historii merklínského fotbalu?
Párkrát už dal náš nynější kapitán 5 gólů v nižších soutěžích.
Co jste na svůj výkon říkal, co na něj říkala kabina? Postaral jste se přeci jen o všechny zářezy.
No, svůj výkon bych moc nekomentoval, trápí mě zranění a kabina po první půli byla nespokojená. A co se týká gólů, něco jako trapnej Lafata :-)
Dělíte se o první místo v počtu vstřelených branek. Sledujete statistiky a víte to vůbec?
Vím, statistiky sleduju. Tohle je kočka - myš a hlavně týmová práce a ode mě jako od útočníka se to očekává. Začal jsem až v šestém kole a nečekal jsem, nečekal to asi nikdo, že to bude až takové...
Čím budete muset přispět do týmové kasy? Peníze, metr piva, basa, sud?
V první řadě to jsou příspěvky, potom jednou za sezónu vyprat dresy po zápase podle rozpisu a pak určitě nějaký to pivo, panáky jako všude.
Pojďme ještě k poslednímu zápasu. Po prvním poločase jste prohrávali 1:0. Co se stalo, že druhý poločas jste nastříleli soupeři pět branek a utkání otočili?
První poločas z naší strany byl opatrný ale zároveň i tragický. Nezakončili jsme, dělali jsme spoustu chyb a když už něco bylo, tak nám stál v cestě gólman. Nebýt té zdi, co máme v naší bráně, mohlo to být horší. O přestávce jsme si řekli, že musíme zkusit hru kočka - myš, zvedli jsme hlavy a to nám vyšlo. Nádherný obrat během dvaceti minut, kdy celý tým začal do slova jezdit po prdeli a vydařilo se, dali jsme dva góly po přihrávkách do prázdné, jeden z tečované střely z poza velkého vápna, jeden z brejku po super přihrávce a kličce gólmanovi a po jeho chybě jsem dal do prázdné. Každý z nás na tom hřišti nechal srdíčko a odvezli jsme si 3 body.
Když vidíte jak moc se Merklínu daří. Nemáte v hlavách to, že byste mohli klidně postoupit do kraje?
Popravdě teď už ano, jsme nováčci v A třídě a tím, jaký předvádíme fotbal, bychom si to teď momentálně chtěli vykopat a jak se říká, za zkoušku nic nedáme a buď se tam udržíme a nebo půjdeme zpátky, ale do konce sezóny je ještě pět kol, tak nebudeme předbýhat. Byl by to hodně velký úspěch se za několik málo let dostat se jak říkajíc z pralesa až do kraje a to všechno víceméně ve stejných lidech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.