ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Michal Nýdrle z týmu TJ Dynamo Lindava! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proč si myslíte, že jste byl zvolen nejlepším hráčem kola? Bylo to jen kvůli hattricku?
Možná, že ještě sklízím plody minulé sezóny, kdy jsem nastřílel mnoho gólů a byl jsem celkem obávaným střelcem. Jinak si to ale moc nedovedu vysvětlit, protože se Lindavě i mě samotnému letošní zápasy moc nedaří. Určitě je při naší „super formě” těžší dát 3 góly, než tomu bylo minulý rok a možná právě proto jsem si vysloužil ocenění jako hráč kola.
Váš strop ve fotbale? Kam byste to chtěl dotáhnout?
Myslím, že jsem dosáhl spíše úplného dna, co se týče soutěže, protože není už kam spadnout. Avšak mám nějaké konkrétní nabídky do vyšších soutěží, ale tato soutěž mi vyhovuje. Zvláště tým Lindavy, kde jsem si již vybudoval nějaké to renomé.
Ale přeci jen, je nějaký klub, který vás láká více než Lindava?
Momentálně nad těmito věcmi nepřemýšlím. Soustředím se jen na Lindavu a na další zápasy, ve kterých musíme urvat co nejvíce bodů. Lindava si určitě nezaslouží být tak nízko, a tak je důležité přemýšlet jen nad tím, jak porazíme v neděli Noviny.
Hrál jste vždy na pozici útočníka?
Jelikož mám menší postavu a jsem docela rychlý a přímočarý, tak jsem od začátku kopal jen na útočníkovi. Kluci už jsou zvyklí to nakopnout dopředu, přičemž volají: „Utíkej zajíci !” a já nasadím turbo a mažu na bránu. Tato pozice mi vyhovuje a nemám v plánu se stěhovat někam jinam.
Jak se osobně připravujete na zápasy? Máte nějaký rituál?
Na zápasy se připravuji většinou tak, že si zakopu na bránu. Když to vezmeme někdy i vážně, tak padne dokonce někdy i rozcvička, ale určitý rituál nemám. Vždy věřím sobě a když mi před zápasem přeběhne černá kočka přes cestu, prostě to beru tak, že potřebovala na druhou stranu a na pověry a magické síly rituálů moc nevěřím.
Dobře, A naopak po zápase?
Většinou s klukama posedíme v kabinách, dáme jedno pivko a probereme všechny novinky na poli sportu. Jinak opět vyloženě žádný rituál nemám.
Jak hodnotíte český fotbal jako takový? Nedávno se v Příbrami řešila kauza „opilý rozhodčí“…
Bohužel, český fotbal kazí jednotlivé kauzy. Jinak si myslím, že jeho úroveň jde nahoru. Což prokazuje Sparta v Evropě. Uvidíme, co předvedou kluci na Euru, ale celkově to hodnotím kladně. Se zájmem a velkým příslibem sleduji třeba takový vývoj koeficientu.
Jak máte v plánu trávit letní dny? Budou nějaké události v rámci klubu?
Sezónu určitě zapijeme jak se sluší a patří. Doufám že s klukama vymyslíme opět nějaké jednodenní soustředění jako v zimě, jelikož to bylo velmi povedené. Chystáme se taktéž uspořádat memoriál Havlase a Tomiše, tentokrát před začátkem soutěže.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.