Roman Jonáš, hráč 21. kola:"I přes postup budeme hrát naplno!"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste anketu o hráče kola. Kdo pro Vás nejvíce hlasoval?
Nejvíce pro mě určitě hlasovali spoluhráči z týmu, kterým za to moc děkuji.
Jak jste viděl Vy sám zápas s Nadějovem?
Ze zápasu s Nadějovem jsem měl dobrý pocit. Chtěl jsem být u všeho, chtěl jsem dát co nejvíce gólů. Opravdu jsem se ten den chtěl předvést v tom nejlepším světle. Ze tří gólů jsem měl velikou radost a nabudily mě na další zápasy.
Kdy naposledy jste vstřelil hattrick?
Hattrick jsem dal naposledy dal na podzim v zápase doma proti Batelovu.
Mohl byste čtenářům nastínit svoji fotbalovou kariéru?
Už jako malý jsem začal hrát za Velký Beranov. V té době se u nás udělalo nové hřiště, takže jsem měl výborně podmínky do začátku. V přípravce jsem měl půl roční hostování na Vysočině, po kterém jsem se ale vrátil zpátky do Beranova, kde hraji až do teď.
Co Vaše záliby, koníčky?
Mimo fotbal mám rád spousty dalších sportů,například nohejbal nebo plavání. Jsem ale taky dost líný člověk, takže si občas rád jen posedím u počítače a kouknu na nějaký seriál, nebo zahraji nějakou hru.
Jak probíhaly oslavy postupu do I.B třídy?
Je to pro nás obrovská radost, takže první oslavy začaly už na hřišti pěkně se šampusem v ruce. Další pokračování pak bylo pěkně s celým týmem v hospůdce. Největší oslavy by ale ještě měly přijít po posledním zápase.
Postup máte jistý, nehrozí tedy u Vás i spoluhráčů pokles výkonnosti?
Ačkoliv je náš postup jistý, nemyslím si, že by to mělo nějaký velký vliv na naší hru. Stále jdeme do každého zápasu s tím, že chceme hrát na plno a vyhrát. Že nemusíme vyhrát nám jen dává klid hrát naší hru a zkusit i třeba jiné hráče.
Co Vás bude stát výhra v naší anketě do klubové kasy?
Jak už je u nás tradicí, určitě budu kupovat nějaký likér. Hned první trénink se na něj bude určitě ptát náš svědomitý pokladník Ríša Ganzwohl.
Čtete web fotbalunas.cz? Jak byste jej zhodnotil?
Web sleduji pravidelně a musím říct,že je velice pěkný a přehledný. Vše je aktuální a to je podle mě to nejdůležitější.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.