ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hráčem 15. kola se stal David Živný, útočník týmu SK Žiželice
Dobrý den Davide, první otázka, už klasická, kde jste s fotbalem začínal a v kolika letech ?
Já jsem s fotbalem začal v 6-ti letech tady v Žiželicích.
Mimo Žiželice jste působil ještě někde jinde ?
V Novým Bydžově zhruba od 11 do 17, kde jsme hráli žákovskou i dorosteneckou ligu a díky střídavým startům jsem občas nastoupil v Chlumci nad Cidlinou za dorost a u nás v Žiželicích za chlapy
Co říkáte na dosavadní průběh sezóny?
Podzim se nám dařilo. Hráli jsme pěkně, teď trochu tápeme. Možná nám i trochu schází motivace po tolika vyhraných zápasech v řadě.
Momentálně jste 4. nejlepší střelec celé soutěže a Váš spoluhráč Kubelka je na prvním místě, dohromady jste dali 58 gólů !!! Očividně vám to spolu v útoku svědčí, jak dlouho se znáte ?
Známe se od mala, je starší vyrůstal spíš s mým bráchou. Spolu hrajeme už třetí rok, bydlí o pár baráků vedle, pohodovej kluk, kámoš. V útoku se snažíme si vyhovět, dáváme góly, hlavně, že to pomáhá týmu.
Dali jste si na začátku sezóny za cíl postoupit ?
Ano, přivedli jsme Bubeníka, Korčáka a řekli jsme, že uvidíme v půlce. Zatím to vypadá dobře, děláme pro to maximum aby se postoupilo.
Davide já Vám děkuji a ať se daří
Taky děkuji a chtěl bych poděkovat divákům a ať dál chodí na zápasy v co největším počtu. My zase budeme dělat vše pro to aby se bavili.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.