Vojta Krčil : "V Jesenici jsem velmi spokojený. Máme skvělou partu nejen spoluhráčů ale celého realizačního týmu, který pro nás dělá první poslední"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vám k výhře v sestavě 16. Kola Okresního přeboru. Jak jste spokojený v týmu Velká Jesenice ?
Děkuji moc, v Jesenici jsem velmi spokojený. Máme skvělou partu nejen spoluhráčů ale celého realizačního týmu, který pro nás dělá první poslední.
Momentálně je Velká Jesenice ve velké formě a dominuje na druhé pozici, v čem vidíte základ úspěchu vašeho celku ?
Teď se budu asi opakovat, ale podle mě je to z velké částí tím, že fungujeme jako tým. Důkazem toho byl domácí obrat proti Broumovu, kdy jsme to po poločase 0:2 nevzdali.
Vstřelil jste již 13 branek, což je pěkné číslo. Jaká branka byla podle vás ta nejhezčí a případně, jestli by jste jí popsal?
Tak nejhezčí branka bude asi ta z posledního zápasu proti Broumovu, která zapadla po stříleném centru do růžku. Více si ale vážím například vyrovnávacího gólu v České Skalici, protože tam jsem přesně věděl, co a jak chci udělat.
Jak plánujete svojí budoucnost? Chtěl by jste se podívat do vyšší soutěže nebo se vidíte v Jesenici, která minimálně ještě příští rok bude hrát Okresní Přebor.
Já už si jednou zahrál krajský přebor, teď byly také nějaké nabídky do vyšších soutěží, ale já chci hrát tam, kde mě fotbal baví a v Jesenici sem spokojen.
Jaké vidíte šance České Republiky na EURU 2016 ve Francii
No ten los zrovna přívětivý není. Hlavně Španělsko a Chorvatsko mají ve svém týmu neskutečné hráče, ale Češi alespoň nebudou pod tlakem a to by jim mohlo vyhovovat. Třeba překvapí a postoupí, potom už se může stát cokoliv.
A koho favorizujete jako vítěze celého EURA a proč?
Já bych si tipnul, že se to po dlouhé době podaří Anglii. Kvalifikací prošli naprosto suverénně a v současném kádru mají velké talenty.
V příštím zápase vás čeká Velké Poříčí, jaký tipujete výsledek a kolik gólů plánujete? :)
Nerad tipuju výsledky našich zápasů, ale samozřejmě budeme chtít doma vyhrát. A góly klidně ať dá stoper, hlavně že se vyhraje.:)
Na který zápas se v druhé polovině soutěže nejvíce těšíte?
Derby s Českou Skalicí je už za námi tak asi zvolím Červený Kostelec kvůli pěknému pažitu.:)
Chtěl by jste něco vzkázat všem fanoušků, jak Okresního přeboru,tak Velké Jesenice?
Já bych chtěl hlavně poděkovat Jesenickým fanouškům za jejich návštěvnost, která téměř každý zápas přesahuje 100 diváků, což občas není ani v kraji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.