ROZHOVOR S NEJLEPŠÍM HRÁČEM PODZIMNÍ ČÁSTI OKRESNÍHO PŘEBORU, TOMÁŠEM KLÍMOU, Z TÝMU TJ SOKOL KASEJOVICE | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016 SI MŮŽETE PŘEČÍST JIŽ NYNÍ...

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče za celou podzimní část, ze které vzešel jediný vítěz a to Tomáš Klíma z týmu TJ Sokol Kasejovice, který od Vás dostal 43% hlasů a suverénně převálcoval své soupeře. Tomáš by si rád zahrál v jednom týmu s Pavlem Nedvědem, Tomášem Rosickým, Petrem Čechem... Více se dočtete v našem rozhovoru níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáš Klíma, TJ Sokol Kasejovice 43% hlasů
Tomáši, moc Vám gratuluji k vítězství o hráče za celý podzim. Jak se cítíte?
Děkuji Vám, trošku mě to překvapilo, ale pár z mých přátel se rozhodlo, že vyhraji, takže hlasovali snad každou hodinu. Je to samozřejmě příjemné vyhrát.
Věděl jste, že jste byl nominován do sestavy podzimu? Sledoval jste, jak si vedete?
Věděl jsem o tom, sleduji pravidelně fotbalunas.cz a samozřejmě kamarádi mě o tom také informovali. Sledoval jsem, jak jsem na tom. měl jsem téměř polovinu hlasů, pak už tempo hlasování kamarádů opadlo :D :D a začal jsem se propadat. Bylo to však pod kontrolou :)
Není to dlouho, co jsme spolu dělali rozhovor o hráče 9. kola, kde jste suverénně zvítězil, to budete mít asi hodně fanoušků, když jste své soupeře převálcoval i v sestavě celého podzimu, chtěl byste fanouškům něco vzkázat?
Chtěl bych jim poděkovat, že mi hlasy posílali. Myslím si,že až tolik fanoušků nemám. Tohle mělo podle mého na svědomí pár jednotlivců z řad mých dobrých kamarádů.
Když se podíváme do minulosti, vzpomenete si na svůj první soutěžní gól?
Co se týče týmu mužů z Kasejovic, tak si nejspíš nevzpomenu , i když nejsem moc častý střelec :) Hráli jsme v tu dobu myslím III. třídu a byl jsem mezi pár dorostenci, kteří jezdili pravidelně pomáhat mužům.
Na jakého trenéra nejvíce vzpomínáte?
Moje fotbalová minulost není až tak bohatá. Pohyboval jsem se vždy v okolí (Chanovice, Horažďovice, Kasejovice, Svéradice, Mladý Smolivec), takže jsem moc trenérů nepotkal. Z dorosteneckých časů mě nejvíce zaujal pan Brabec, který nás trénoval v Horažďovicích. V Chanovických mužích jsem měl možnost hrát pod trenérem Cimrhanzlem, který byl nejspíše nejlepší trenér pod kterým jsem měl možnost hrát.
Se kterým hráčem byste si nejraději zahrál v jednom týmu?
Z hráčů kteří nejsou už moc aktivních je to Pavel Nedvěd a dnes by to byl například Tomáš Rosický, Marek Matějovský, Vláďa Darida nebo Pavel Kadeřábek a samozřejmě s Petrem Čechem v zádech :)
Jako oblíbeného hráče jste minule zmiňoval Tomáše Rosického, co říkáte na to, že se zase zranil? Neviděl byste ho raději už ve Spartě, myslíte že se ještě vrátí před ukončením kariéry?
Mrzí mě to, mám ho za skvělého hráče. Podle mého to není ani možná jen jeho chyba, ale také chyba lékařů Arsenalu. Jak by bylo jinak možné, že má skoro každý rok Arsenal největší marodku z Premier League? Samozřejmě bych ho rád viděl ve Spartě, ale zdravého :)
Jak byste zhodnotil podzimní část sezóny? Jste na pěkném 5. místě v tabulce, měli jste větší cíle před začátkem sezóny?
Mám takové smíšené pocity, některé zápasy byly skvělé a jiné zas propadáky. Nedokážeme podat vyrovnaný výkon každý zápas. Měli jsme cíl nejvyšší, akorát zranění a pracovní povinnosti nás během sezony vždy oslabí, ale to asi každý tým :).
Jak se připravujete v zimní pauze? Běhání a zase běhání, nebo už jste si "čichli" i k balónu?
Tréninky už běží a trenér samozřejmě nechce otrávit všechny jen běháním, takže zapojuje nějakou tělocvičnu, lehké posilování a také malý fotbálek.
Udržoval jste se přes zimu ve formě nebo jste začal až s týmem?
Co se týče mě osobně tak mám nějaké zdravotní problémy, které se se mnou táhnou od konce sezony. Takže mám určitě co dohánět, ale doufám,že na začátek sezony budu fit.
Máte nějaké nové posily v týmu?
Zatím o žádných nevím, ale myslím si, že pokud budou všichni fit a budou mít chuť, tak máme velmi dobrý tým.
Jedete na nějaké soustředění nebo se připravujete na jaro u Vás?
Nic o soustředění nevím, připravujeme se u nás v Kasejovicích.
Do kolikátého místa chcete být na konci sezóny?
Máme cíle nejvyšší, ale je to velice těžké. Všichni z nás by chtěli postoupit a zahrát si I.B. Myslím si, že tým na udržení v této soutěži máme, těžké je tam postoupit.
A kdo je podle Vás lepší fotbalista Messi nebo Ronaldo?
Stoprocentně Cristiano Ronaldo. Je to tahoun, bojovník a dokáže tým zvednout klidně sám. Ronaldo je hlavně komplexním hráčem a to pro mě Messi není.
Moc Vám děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů, jak ve fotbale, tak i v životě.
Děkuji, mějte se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.