ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Petr Fischer! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Poprvé jste se stal hráčem kola, co na to říkáte?
Byl jsem velice překvapený, vlastně jsem ani nečekal, že bych mohl být v sestavě kola.
Trenér Vás zvolil v posledním utkání proti Chotíkovu za hráče zápasu, měl jste v utkání hodně práce? Výsledek 0:11 ve váš prospěch hovoří jasně.
Během utkání jsme si všichni v obraně plnili své povinnosti a já se snažil podpořit ofenzivu. Měl jsem pár zákroků, které jsem řešil docela „obětavě a ekvilibristicky“, možná to trenér ocenil a proto mi zvolil hráčem utkání.
Jak zápas probíhal?
Byl to náš poslední podzimní zápas a my jsme šli na hřiště s tím, že musíme vyhrát. Večer jsme měli dokopnou a vždy je lepší zapíjet vítězné utkání. Trenér nám udělil pokyny a myslím, že jsme je od začátku plnili podle jeho představ. Máme zkušené hráče, kteří dobře kontrolují hru a rozdávají balony právě nám, mladším, kteří z toho těží. Celý zápas jsme měli pod kontrolou a byli jsme koncentrovaní až do konce. Je také dobré, že máme hodně střelců a hra nestojí na jednom hráči. Když někdo potřeboval vystřídat, trenér zvolil vhodnou alternativu a hra zase měla spád a šťávu.
Pouštíte se jako obránce hodně do útočení?
Jako levý obránce mám často útočné choutky. Můžu využít svou rychlost a doplnit ve hře levého záložníka Michala Hakra. Myslím, že nám tato spolupráce vyhovuje. Bohužel jsem několik pěkných příležitostí neproměnil. Budu muset na tom do jara zapracovat.
Jakými kluby jste si již prošel?
Od žáčků jsem byl v Druztové a poté, když jsem dospěl do dorosteneckého věku, zamířil jsem do TJ Zruč, kde jsem prožil skvělé čtyři roky v dorostu. Následně po půl roce v mužích jsem se vrátil zpět do Druztové.
Ve kterém z nich se Vám líbilo
Čas strávený ve Zručském dorostu považuji za nejpovedenější období, měli jsme výbornou partu a také se nám herně dařilo. Dva roky za sebou jsme postoupili a nakonec jsme hráli Krajský přebor dorostu. Po lidské stránce jsem rád, že můžu hrát fotbal v Druztové, kde jsou fajn lidi okolo fotbalu a také spoluhráči, s kterými je sranda.
Na první Starý Plzenec ztrácíte pouhý bod, děláte si zálusk na postup?
Lhal bych, když bych tvrdil, že na to nemyslíme. Chceme se vrátit zpět o soutěž výš, už jenom kvůli našim fanouškům, kteří nás podporují ve velkém počtu.
Jste tedy prozatím s umístěním spokojeni, nebo jste chtěli přezimovat na pozici lídra?
Náš cíl byl umístit se do 3 bodů za prvním, což jsme splnili. Jsem také rád, že do jarních soubojů máme všechno ve svých rukou.
Který ze soupeřů byl zatím nejsilnější?
Zápas s Touškovem, který má mladý kádr, byl obtížný a výhra byla hodně vybojovaná. Z herního pohledu určitě tým Starého Plzence, který hraje velice kombinačně.
Sledujete náš portál fotbalunas.cz?
Ano, vždy si rád přečtu články k zápasům a monitoruji v jaké formě jsou týmy soupeře.
Nyní máte možnost touto cestou vzkázat něco svým spoluhráčům.
Děkuji za hlasy a doufám, že se na jaře budeme scházet stále ve velkém počtu na trénincích a výsledkově budeme na konci sezony spokojeni.
Děkuji moc za rozhovor a přeji hodně štěstí, nejen v tom fotbalovém životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.