Tomáš Remuta už kroutí v Ořechově 31. sezónu!

Tomáš Remuta se stal vítězem hlasování o nejlepšího hráče posledního podzimního kola Okresního přeboru.Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám Tom na sebe prozradil, najdete právě zde.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k získání ocenění hráče kola. Mohl byste se čtenářům nejdříve trochu představit a popsat svoji fotbalovou kariéru? Jak dlouho již hrajete v Ořechově?
Dobrý den a děkuji. Hlavně bych chtěl poděkovat spoluhráčům za jejich výkon v zápase, kterým mi pomohli vyhrát hráče kol, a za ještě lepší výkon v hlasování. Fotbalovou kariéru jsem zahájil v šesti letech za velké podpory rodičů a starších bratrů, se kterými jsme se neustále hecovali a předháněli, kdo je lepším fotbalistou  . Jelikož jsem ořechovský patriot, tak jsem celou fotbalovou kariéru strávil v Ořechově, kromě jedné sezóny, kdy jsem se nepohodl s příchozími hvězdami z vyšších soutěží a odešel jsem do Želešic. Když tedy sečtu všechny ty roky, tak jsem v Ořechově 31. sezónu.
V Pozořicích jste zvítězili zásluhou Vaší branky 2:0. Můžete nám utkání a Vaši branku přiblížit?
Od trenéra jsme dostali jasný úkol udělat v posledních dvou zápasech tři body a s tím jsme šli i do zápasu. Škoda, že ten úkol nepřišel dříve. V první půli jsme si vytvořili pár šancí, které jsme zatím neproměnili. Druhou půli jsme ještě přidali v ofenzivě a v 69. minutě po akci Tomáše Bednáře a skrumáži před brankou se odrazil míč přede mě a já nekompromisně hlavou dorazil do prázdné brány. Po chvíli hry jsme přidali ještě druhý gól a zápas dovedli v poklidu do vítězného konce.
Po tomto vítězství jste poskočili tabulkou na 7. příčku. Jaké budete mít ambice v jarní části sezony?
Sedmá příčka neodpovídá kvalitě mužstva, ale pomalu začínáme prodávat na co máme a doufám, že se budeme jen zlepšovat a na jaře se probojujeme na vyšší pozice v tabulce. Ambice bych viděl na 3. místo. První dvě mužstva asi už nedoženeme, ale mohli bychom je potrápit v domácím prostředí.
Jaké jsou Vaše nejčastější úkoly na hřišti? Jste tvořivým špílmachrem, nebo máte na za úkol střílet branky?
Moje úkoly mi tréňa jasně určil. Nikam moc neběhej, pohybuj se kolem vápna, a když můžeš, tak dej gól. Takže spíš dávat góly.
Jaký je Váš vzor a jakému týmu fandíte?
Žádný fotbalový vzor ani mužstvo nemám. Rád se podívám na pěkný fotbal a je jedno, jestli je to čtvrtá třída nebo zahraniční liga.
Jaké máte další koníčky, když zrovna nehrajete fotbal?
Rád cestuji, lyžuji, a když mám chvíli volna, zajdu s přítelkyní na dobré jídlo a pití.
Bude Vás výhra v anketě něco stát do klubové kasy?
Jelikož jsem pokladník a od ostatních spoluhráčů ostře sledovaný, tak určitě. Máme rozhovor i v sazebníku, ale obávám se, že to bude mnohem vyšší částka.
Poslední otázka směřuje na náš portál. Jak dlouho znáte náš portál a co říkáte na to zviditelnit i nižší třídy?
Ano, sleduji tento portál od doby, kdy začal psát o naší soutěži a často i v kabině mluvíme o tom, co se psalo, hlavně když je v sestavě kola některý hráč z Ořechova. Je to super nápad psát o nižších soutěžích. Hráči tak můžou být motivováni k lepším výkonům s vidinou výhry hráče kola.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém tak i v osobním životě.
Děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.