Lukáš Bílek vymění občas fotbalový pažit za golfový green.

Vaše hlasy rozhodli o tom že se Hráčem kola stal Lukáš Bílek, který v posledním kole pomohl svým hattricekm zdolat Tvrdonice v poměru 5:1. Pojďme se podívat na rozhovor, který poskytl portálu fotbalunas.cz

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši, gratuluji vám k vítězství v anketě Hráč kola. Věděl jste, že taková anketa existuje? Věděl jste, že jste zařazen do Sestavy kola?
Ano, věděl jsem, že anketa existuje, protože pár kamarádů sdílelo tuto stránku na facebooku, jelikož byli zařazeni do sestavy kola. A od nich mi přišla zpráva, že jsem do ni zařazen i já.
Prozraďte něco „fotbalového“ o sobě. Kde jste začínal? Kde jste hrával?
K fotbalu jsem se dostal v Nikolčicích, když jsme si jako malý kluci chodili kopat na hřiště. Zde jsem fotbalově vyrůstal. Odsud jsem přestoupil do FC BOBY Brno a prošel všemi dorosteneckými družstvy. V 17 letech mě začaly provázet četná zranění a musel jsem na nějakou dobu s fotbalem skončit. Po uzdravení jsem se šel rozehrát do Slavoje Velké Pavlovice, kde jsem hrál půl sezony a pak jsem odcestoval do zahraničí. Po návratu jsem se vrátil do Nikolčic, kde jsem strávil krásná léta. Poslední 2 roky jsem hráčem Sokolu Křepice.
V posledním utkání jste získali důležité body. Jak vidíte zpětně toto utkání?
Do zápasu jsme šli všichni s tím, že body získáme. V kabině jsme si řekli pár věcí a ty jsme se snažili dodržovat. Začátek utkání nám vyšel skvěle a šli jsme rychle do vedení. Hlavně jsme trestali chyby soupeře. Zápas jsme měli ve svých rukou, i když se místy zdálo, že nás soupeř přehrává, přestože hrál v deseti.
Vy sám jste vstřelil hattrick. A to celkem rychle…
Ano, to vyplynulo ze způsobu hry. Tlačili jsme se dopředu a napadali soupeře už při rozehrávce a neslo to úspěchy. Hattrick jsem vstřelil za necelých 20 minut a asi bylo rozhodnuto.
Začátek soutěže se vám povedl. Pak jste se zasekli. Kde je příčina?
Klíčový zápas byl v Lovčicích, kde jsme prohráli 8:7. Tento zápas nás stál hodně sil a to hlavně psychických. Podle mě to byl vyhraný zápas, který jsme i přes početní převahu soupeře měli ve vlastních rukou, ale nezvládli jsme to. Od té doby se nám nedařilo, ale doufám, že po tomto zápase se to prolomilo a začne se nám dařit.
O víkendu zajíždíte do Žarošic, což je těžký soupeř. Jak myslíte, že utkání dopadne.
Na tohle je těžké odpovědět, protože každý zápas je jiný, ale jak už jsem zmínil, tak všichni doufáme, že už nás smůla opustila a utkání dopadne dobře v náš prospěch.
Máte oblíbený fotbalový tým?
V každé lize mám nějaký oblíbený tým, ale největší favorit je Arsenal Londýn.
Máte své fotbalové vzory?
Líbí se mi spousta fotbalistů, ale žádný fotbalový vzor nemám.
Čemu se věnujete kromě fotbalu?
Poslední 2 roky jsem se začal věnovat golfu, kde trávím spoustu času.
Co říkáte na webový portál fotbalunas.cz?
Myslím si, že je skvělé, že existuje portál jako je ten Váš, který se zajímá i o hráče z nižších soutěží a dělá s nimi rozhovory, které si můžeme přečíst na internetu. Myslím si, že je to pro hráče velice motivující a za to bych Vám chtěl za všechny poděkovat.
Lukáš, děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.