ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřej Laibl, 34 let, hráč TJ Sokol Blovice
Ondro, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k ocenění hráče kola. Věděl jste, že jste byl v nominaci a že jste vyhrál?
No tak nevěděl jsem to vůbec, že jsem v nominaci a před chvílí mi psali kluci, že mně gratulují, takže už jsem něco tušil.
Spolu s Tomášem Nekolou jste získali nejvíce hlasů, to musel být hodně vydařený zápas. Jak se Vám hrálo?
Zápas nám sednul, podařil se nám, akorát ten rozdíl mohl být dvakrát, ne-li třikrát větší, kdybychom proměnili všechny šance, co jsme měli. Bohužel to bylo jen 3:0, ale kdyby to bylo 8:0, tak by se nemohl nikdo divit.
Máte nějaký předzápasový rituál?
Na domácích zápasech si pouštíme muziku a než vběhneme na hřiště, tak si něco málo zařveme.
Kde jste s fotbalem začínal a jakými kluby jste prošel?
Od malička od 6 nebo 7 let jsem začal v Blovicích a téměř celou kariéru hraju v Blovicích, jen ve starších žácích a mladším dorostu jsem šel hrát na dva roky za Lokomotivu Plzeň (dnešní SK ZČE Plzeň) z kama si mě zase stáhli do A mužstva Blovic.
Když se ohlédnete za svojí kariérou, na co nejvíce vzpomínáte?
(smích) To je těžká otázka, asi nejvíce vzpomínám na postupy, co jsme tady zažili, ale taky i sestupy. Dvakrát jsem byl oceněný jako nejlepší hráč v Blovicích, to pro mě byla taková odměna za tou mojí kariérou.
Na kterého trenéra nejvíce vzpomínáte?
No poznal jsem jich hrozně :) Nechtěl bych někoho urazit, nebo se všema jsem byl spokojený, každý má něco do sebe, ale asi bych vyzdvyhl pana Jana Bolčíka.
Jste nováček soutěže, jaké byly Vaše cíle do sezóny?
Trochu se nám to rozpadlo, odešlo 7 hráčů, tak se to snažíme doplnit dorostencama, hodně šikovnýma klukama, tak by jsme to chtěli teď dokopat aspoň do čtvrtého místa a na jaře by jsme to chtěli dokopat nazpátek do 1.B třídy odkud jsme spadli, i když to bude hodně těžký.
Co říkáte na tým TJ Chotěšov, zatím prochází soutěží bez prohry a v minulém kole jste od nich dostali doma 0:5, opravdu jsou tak dobří?
Řeknu to takhle, my jsme s nima prohráli doma 0:5, což je ostuda, ale my jsme jim to hrozně usnadnili našima chybama, ale nebudeme snižovat jejich výkon, určitě je z jejich stránky kvalita obrovská, mají mladý tým a šikovné kluky, takže jsou poprávu tam, kde by měli být.
V dalším kole Vás čeká těžký zápas s Předenicemi, očekáváte tři body?
Nic jiného než tři body nebereme, musíme tyhle poslední kola vyhrát všechno, co jsme si řekli a doufejme, že se nám to podaří.
Bude Vás tahle výhra něco stát v kabině?
Určitě tam něco proběhne, nějaká flaška, pivo.. (smích)
Chtěl byste na závěr něco vzkázat spoluhráčům či fanouškům?
Všem co hrají a co dělají pro Blovice od fanoušků až po vedení, aby to pokračovalo dál, aby ti kluci měli pořád chuť do toho fotbalu a aby se dařilo a dostavily se lepší výsledky, tak jak to má být.
Jaký máte oblíbený klub?
Od malička jsem Sparťan a ze světových určitě Barcelonu :)
Moc Vám děkuji za rozhovor a ať se Vám daří, jak ve fotbale tak i v osobním životě.
Děkuji moc, nashle.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.