Rozhovor s hráčem 12. kola Pavlem Ramsem

Přinášíme vám již druhý rozhovor s hráčem Pavlem Ramsem ze Zbuzan. Již jednou se mu podařilo stát se nejlepším hráčem kola a nyní se mu to podařilo znovu. Přečtěte si rozhovor s gólmanem a důležitým hráčem vedoucího celku tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste se stal již podruhé hráčem kola?
Je to skvělý pocit, být vyhlášený 2x za půlku sezóny hráčem kola a velká motivace to zkusit třeba do třetice.
Některá mužstva mají nastaveno, že ten kdo se stane hráčem kola, zaplatí něco do klubové kasy. Máte to ve vašem týmu také tak?
Ano, je to tak. My v týmu platíme skoro za všechno. Za hattrick, za první gól, hostování, přestup, smotání a jiné věci, abychom mohli konec sezony řádně oslavit. Takže ani hráč kola není vyjímkou.
V Minulém utkání jste porazili Všenory 1:0 a získali jste důležité 3 body. Co na to říkáte?
Pro nás to byl zápas podzimu ve kterém šlo o hodně a musím říct, že jsme se na to důkladně připravili a podle toho to také dopadlo. Myslím si, že jsme měli zápas pod kontrolou a je jen naše smůla, že tento zápas neskončil třeba 5:1, protože jsme měli mnoho 100% šancí, které jsme nevyužili a soupeř ze svých šancí naštěstí žádnou neproměnil. Jinak si myslím, že to byl kvalitní zápas z obou stran a bylo se na co dívat. Všenory mají tuto sezónu velmi kvalitní team a spoustu výborných hráčů, takže si této výhry obrovsky ceníme.
V zápase jste navíc udržel čistý štít. Jak to prožíváte, když nedostanete za zápas ani jednu branku?
V tomto zápase jsme udrželi čistý štít hlavně díky výborně hrající obraně, která mi velice pomohla a celkově celý team makal. Když brankář nedostane za zápas ani jeden gól je to samozřejmě to nejlepší, co může být a když k tomu přidá i nějaký ten zákrok je to pak úplně super. Já osobně to prožívám až moc, mám různé motivace, třeba od manželky když nedostanu gól mám slíbenou masáž a podobně. A když nějakou tu branku dostanu tak mě to mrzí, ikdyž třeba vyhrajeme 7:1, ale důležitá je samozřejmě výhra týmu.
V současné době vám patří první příčka v tabulce. Jak byste zatím ohodnotil vaše výkony?
Naše výkony bych hodnotil až na pár vyjímek velmi dobře a věřím, že na první příčce zůstaneme až do konce sezóny, i když nás čeká ještě velice dlouhá a těžká cesta.
V čem vidíte největší sílu vašeho mužstva?
Tak největší sílu našeho mužstva vidím hlavně ve výborné partě, kterou mometálně máme. Rozumíme si na hřišti i mimo něj (hlavně mimo něj), máme velice kvalitní hráče a zároveň velmi dobrou atmosféru mezi sebou, pak se hraje o to líp.
Jaký tým je pro vás největším rivalem v této soutěži?
Pro mě osobně nejvetším rivalem zůstavají Všenory a za nimi hned Hvozdnice.
Jak se připravujete na zápas. Máte nějaký předzápasový rituál?
Žádný předzápasový rituál nemám. Na každý zápas se připravuji v týdnu trénikama tak, abych mohl podat 100% výkon.
Co vám pomáhá k tomu, odevzdat na hřišti co nejlepší výkon?
Určitě pocit z výhry a dobře odvedené práce. Jsem rád, když se diváci mají na co dívat a jejich povzbuzování mě hecuje k ještě lepším výkonům.
Kdybyste nehrál fotbal, provozoval byste nějaký jiný sport?
Tak nad tím jsem nikdy nepřemýšlel jelikož fotbal hraju od 5ti let a nikdy jsem nic jiného nezkusil ani nechtěl, ale rekreačně se nebráním žádnému sportu.
Máte nějaké koníčky, kterým se věnujete mimo fotbal?
Mimo fotbal mám 3 koníčky. Manželku a 2 syny :):) ty mě ve volnu zaměstnávají až až. Takže toho volného času pro sebe moc nemám.

Autor: Filip Bašus

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.