ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal David Gabčo z Tisové. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na vítězství v anketě o hráče kola?
No ne že bych to tušil,ale mám skvělý kamarády.(smích) Protože jakmile se dozvěděli,hlavně Jan Viterna,že ten kdo anketu vyhraje tak musí udělat s Vámi rozhovor, takže si myslím, že kvůli tomu snad ani nespal, aby mohl dávat každou hodinu hlas se svoji přítelkyni a ostatními (smích). Potěšilo mě to.
Jak jste se dozvěděl o nominaci do sestavy kola?
Náš ¨Ludva¨ (Michal Foltas) ví a umí úplně všechno a hned všechno sdílí takže od něj.
Zažily jste těžký víkend,v sobotu jste jednoznačně porazily Částkov, v neděli ovšem ztratily body ve Studánce,čím byly tyto zápasy jiné?
Co se týká Částkova, tak hráli výborně,tak nějak se nám dařilo i v koncovce a dali hodně gólů.Máme hodně dobrý tým.Ve Studánce to byl vyrovnaný fotbal,Studánka měla dobré zkušené hráče a bylo to znát.My jsme měli problém v koncovce a neproměnili šance.Ovšem největší zklamání byl rozhodčí pan Hlas.Absolutně to nezvládl a museli mu hráči radit co má dělat,nechal to vyostřit až do potyčky mezi hráči a myslím si,že to není dobré pro fotbal.I ve 4.třídě jsou týmy,které umí hrát hezký a pohledný fotbal, jenže pak přijde pískat rozhodčí typu p.Hlas nebo ještě horší pan Volák a akorát ten fotbal podělají…měli by s tím už asi skončit.
V utkání doma s Částkovem jste podal výborný výkon, čím to, že Vám zápas tak sedl?
Jak už jsem říkal zápas se nám povedl všem.No jelikož hraju stopera tak moc šancí dát gól není, takže jsem si chtěl kopnout aspoň přímák, takže to bylo asi tak, že jsem se ukopl, jak by řekl můj bývalý trenér a ono to tam padlo a pak na posledních pár minut jsem šel do útoku, abych si zahrál i když to nerad vidí náš gólman Baloun, protože by pak musel začít konečně chytat a ne jen tam čumět. Ke konci jsem sebral míč obránci a nahrál Slávovi, ten dal gól, nic víc
Vzpomenete na Váš první gól?
Tak to už vůbec ne……moc jich nedávám a když tam něco padne, tak je to náhoda…(smích)..I když jeden si pamatuju, ale nevím jestli to byl první gól. Bylo to v chlapech za Tachov, před zápasem se se mnou trenér vsadil, že až dám někdy gól tak bude dělat kotouly přes půlku hřiště, bohužel měl ten den asi smůlu a nepočítal s tím, že ho dám…ale taky to byla náhoda jak svině (smích)…já to jinak neumím.
Povězte, jak probíhala Vaše prozatímní kariéra?
Fotbal jsem začal hrát v Tachově až do chlapů. V 18-ti letech jsem odešel do Německa, pak to byl Rozvadov a Dl.Újezd a teď Zetor Tisová, kde jsme parta kamarádů a mám tam i bráchu..a zatím to nehodlám měnit.(smích)…S Tisovou vykopem prej minimálně dvojku.
V neděli hrajete v Damnově, který podává houpavé výkony, jak myslíte, že utkání dopadne?
No myslím si, že máme na každého v této soutěži, tým na to máme jen musíme začít dávat góly…Damnov má dobrý tým, když se sejdou a pokud budou mít kluky z Áčka tak to bude zajímavé, jinak by dostali (smích).
Sledujete náš portál fotbalunas.cz?
Ano sledujeme ho všichni u nás v týmu.
Jaký je Váš nejoblíbenější klub?
Nemám žádný klub, nikdy jsem nikomu nefandil……nějak mě to nebere. (smích)
Chtěl by jste závěrem někoho pozdravit?
No určitě bych chtěl pozdravit Vityho.(smích) Kámo ode dneška koukám na to, kdy budeš v sestavě Ty a budu dělat vše proto, abys to vyhrál a věř, že se Těším na tvůj rozhovor. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.