Hráčem kola se stal - Vojtěch Vladeka "Stále je na čem pracovat,ale mojí nejčastější chybou bývá zbrklost při zakončení."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Máme tu dalšího vítěze z Jaroměře. Vojto gratuluji ti. Sleduješ naše stránky ?
Děkuju ke gratulaci.Samozřejmě sleduju, protože tam najdu vše od vyšších soutěží po ty nižší.
V minulém zápase jste přejeli dalšího soupeře a je vidět,že to s postupem myslíte naprosto vážně. Je to tak?
Ano,je to tak. Určili jsme si jasnej cíl postoupit ,což náš tým do puntíku plní.Avšak musíme zůstat nohama na zemi a stále na sobě pracovat.
Jsi hráčem, který radši připravuje šance nebo střílí branky ?
Každý gól či asistence je pro mě odměna,ale důležitější je pro mě výhra a dobrý výkon celého týmu.
Co říkáš na postup repre na EURO?
Přes vyrovnanou a vcelku těžkou skupinu jsme si poradili výborně. Neměli bychom zapomenout na parádní výkon proti Nizozemsku,který nás vyhoupl do čela kvalifikační skupiny.
Řekl by jsi nám krátce něco o své fotbalové kariéře?
Moje fotbalová kariéra počala v Plzni v klubu Košutka Plzeň.Tam se mi dostalo kvalitních základů,kterých jsem pak využil v působení v dalších týmech. Poté jsem se přestěhoval do Vítězné u Dvora Králové.Nemohu zapomenout na tým Sokol Vítězná,který mě celé roky podporuje a jsem jim za to vděčný.Dále jsem ve Dvoře začal svou další štaci,která mě posunula do Olympie Hradec. V současné době patřím k hráčům Jaroměře.
Kdyby si chtěl na sobě něco zlepšit, co by to bylo ?
Stále je na čem pracovat,ale mojí nejčastější chybou bývá zbrklost při zakončení.
Kdo na tebe měl největší vliv, co se týče trenérů ? Chtěl by si někomu poděkovat za to, co tě naučil ?
Největší vliv na mě měli trenéři Radek Dorotík a Jan Míl,hlavně proto,že mě dokázali motivovat a odstranili mé slabé stránky v mladém fotbalovém věku. Dále bych chtěl samozřejmě poděkovat i ostatním trenérům,kteří se podíleli na mém zlepšování se.Avšak můj největší dík patří trenéru Polatovi z Košutky Plzeň,od kterého se mi dostalo kvalitních základů.
Za týden do Jesenice, tam to bude těžké. Jak vidíš příští zápas ?
Jesenice bude kvalitní soupeř.Musíme se na něj pečlivě připravit,ostatně jako na každý jiný zápas.Pojedeme připravit Jesenici o 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.