ROZHOVOR S HRÁČEM 8. KOLA -Roman Gereg: "Nějaký ten hlas jsem si poslal."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal gólman celku z Řepova, Roman Gereg. V zápase s Kosmonosy předvedl několik dobrých zákroků a hodně se tedy přičinil o konečnou remízu 2:2. Hlasování o hráče kola ovládl opravdu suverénním způsobem a proto jsme sním zprostředkovali rozhovor, který si právě teď můžete přečíst.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče kola, mohl byste se nejdříve čtenářům představit a popsat Vaší fotbalovou kariéru?
Dobrý den, jmenuju se Roman Gereg je mi 28 let, fotbalovou kariéru jsem začínal někdy v šesti - sedmi letech na Slovensku, gólmanem jsem se stal prakticky ihned a na Slovensku jsem působil do dorostu, pak jsem přišel do Ml . Boleslavi za prací. Po zhruba dvou letech jsem opět začal trénovat u koupaliště s SKP, jelikož mi fotbal chyběl. V SKP jsem ale dlouho nevydržel a odešel jsem do Řepova, kde působím do dnes, i přes nějaký to hostování v jiným klubu.
Věděl jste o tom, že jste se ocitnul v sestavě kola? Pokud ano, hlasoval jste pro sebe?
Stránku sleduju, takže jsem věděl, že jsem se ocitnul v sestavě kola. A tak ano, poslal jsem si nějaký ten hlas. (smích)
Co říkáte na to, že jste nakonec získal více než padesát hlasů?
Je fajn získat tolik hlasů, asi brácha seděl dlouho u netu. (smích) Každopádně děkuju i přátelům, co pro mne hlasovali.
Zastavme se u zápasu s rezervou Kosmonos. Jak moc to byl těžký zápas a potvrzoval soupeř své vysoké postavení v tabulce?
Tak výsledek mluví za vše, byl to určitě těžký zápas a bylo znát, že Kosmonosy přijely i s nějakým tím posílením z "A" mužstava. I když dva - tři hráči kádr nedělají, byl to určitě kvalitní soupeř.
Čím si vysvětlujete to, že jste dvakrát po vstřelené brance poměrně brzy inkasovali a nechali Kosmonosy vyrovnat?
První gól bych připsal spíš panu rozhodčímu za nesmyslné odpískání faulu před vápnem. Taky se párkrát upískl v prospěch hostů, někdy až okatě. Každopádně nechci ubírat na kvalitě hráčů soupeře. Z přímáku letěl centr do vápna, já se dostal k balonu na poslední chvíli a stačil jsem jen vyboxovat balon k protihráči a ten následně dorážel do brány. Druhý gól byla naše hloupost, když jsme nestačili pokrýt obránce soupeře, který centroval a my ještě asi slavili vstřelenou branku, nevím, těžko říct...Každopádně naše chyba v pokrytí hráčů.
Při vyrovnávajícím gólu na 2:2 došlo ke spornému momentu, kdy měl údajně jeden z hostujících hráčů zahrát rukou. Jak jste situaci viděl z Vašeho pohledu?
Byl tam přetažený centr, kdy jsem couval a už jen stihl protáhnout balon za sebe, ale jestli dorážející hráč hrál rukou nevím, neviděl jsem to, byl jsem k němu otočený zády.
V zápase jste předvedl několik dobrých zákroků. Který byl pro Vás osobně nejtěžší?
Nejtěžší zákrok určitě v druhém poločase, kdy jejich útočník střílel asi z penaltového prostoru a koncema prstů jsem zvládl vyškrábnout balon na břevno a následnou dorážku téhož hráče jsem pokryl.
Jaká panuje v Řepově spokojenost s dosavadním průběhem sezony?
Spokojenost nemůže být úplná, chtěli jsme hrát o postup, ale suverénní Doubrava nám utekla, takže jsme čekali víc bodů.
Pokud dobře vím, mimo fotbalu chytáte i futsal za Gunners Řepov. Který z těchto dvou sportů Vám dává více?
Tak já myslím, že velký fotbal je top a futsal je takové zpříjemnění zimní přestávky. Každopádně futsal mě taky hodně baví, ale upřednostňuju velký fotbal.
Poslední otázka již tradičně směřuje na náš portál. Znáte ho a co říkáte na jeho tvorbu?
Ano, portál znám a je fajn, že se můžeme dozvědět něco i o menších klubech, nebo si dokonce přečíst něco o sobě. U mě palec nahoru!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.