Dominik Holánek, hlavní strůjce úspěchu Loučeně

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Podruhé během tří kol jde o hráče Loučeně, která nadále vítězí a drží se na prvním místě. Tomu nyní značně napomohlo vysoké vítězství 7:0 s Hrubým Jeseníkem, na němž se podílel třemi góly a jednou asistencí loučeňský útočník Dominik Holánek. Díky tomuto výkonu dostal celých 59 procent hlasů a s přehledem zvítězil v naší anketě o hráče kola. A proto nadešel čas ho vyzpovídat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste se ve stručnosti představil čtenářům, kteří Vás neznají?
Ahoj, jsem Dominik, je mi 22 let a hraju fotbal za Loučeň jako útočník.
Jak jste se k fotbalu dostal?
Hraji už odmala, od 4 let. Tehdy jsem začal v Polabanu Nymburk. Podporovali mě v tom oba rodiče. Dlouho jsem vydržel v Mladé Boleslavi. Kromě ní jsem působil v dorostu Kosmonos a teď tedy střílím góly za Loučeň. Do ní jsem přestoupil z Dlouhé Lhoty, kde byla velká konkurence a nestíhal jsem fotbal a práci zároveň.
Hrál jste vždy v útoku?
Vůbec ne. Jediné, co jsem nezkusil byl brankář. Přesto nevím, jestli jsem byl takový univerzál nebo trenér prostě nevěděl, co se mnou.
Jaký je Váš největší úspěch?
Nejspíš ještě postup v dorostu za Kosmonosy. Rád bych to teď zopakoval s Loučení.
Poznal jste nějaké známé osobnosti současného fotbalu, když jste hrál v Mladé Boleslavi?
Současného hráče Mladé Boleslavi, Tondu Křapku nebo třeba Radka Mináře.
Ačkoli jste předvedl tento víkend skvělý výkon, střídal jste velmi brzy. Proč?
Už před zápasem jsem měl pochroumaný kotník. Na hřišti jsem si své odvedl a radši mě trenér stáhl někdy v 53. minutě, mohli si tak zahrát i další kluci.
Teď hodně předběhnu, ale máte nějaké plány po konci kariéry? Třeba jako trenér?
Trénovat bych asi nechtěl, rád bych hrál co nejdéle. Táta to vydržel do 51 let, je to můj největší vzor ve fotbale i v životě. Teď spolu vedeme zámečnictcí, na nějž bych asi zaměřil své cíle po konci kariéry.
Jaké máte pocity z vítězství v naší anketě? Obhájíte ho?
Dozvěděl jsem se o něm až od Vás, ale samozřejmě mě to potěšilo. Už jste ocenili i Tomáše Vlasáka, vyrůstali jsme spolu a jsme dobří kamarádi, jsme spolu v útoku a myslím, že jsme dobře sehraní. Ocenění by si zasloužil i náš brankář nebo obránci, jako tým hrajeme hodně dobře.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.