Máme výborný kolektiv, prozradil hráč kola Patrik Fila

Prlovu se v poslední době začíná konečně dařit, o čemž svědčí i získaných 10 bodů z uplynulých pěti kol. Partyzán v 10. kole dokázal na domácím trávníku porazit v souboji nováčků Vizovice v poměru 4:1 i díky dvěma brankám Patrika Fily, který v našem hlasování o nejlepšího hráče kola obdržel nejvíce hlasů. Patrik za sebou nechal brankáře Ratiboře Patrika Galetu a záložníka Hovězí Tomáše Juřicu.

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Patriku, gratuluji Ti k výhře v naší anketě Hráč kola. Co na toto ocenění říkáš? Věděl jsi o zařazení do nejlepší jedenáctky 10. kola?
Moc děkuji za gratulaci. Nevím, jestli jsem opravdu odehrál tak dobrý zápas, abych se stal hráčem kola. Myslím si, že je to dost těžké takto posoudit. Každopádně výhra mě moc potěšila. O zařazení do ankety jsem věděl, jelikož Vaše stránky sleduji pravidelně.
Za posledních pět kol v anketě zvítězili hned čtyři hráči Partyzánu. Stihli jste již zavést nějaké finanční či jiné „pokuty“?
Nejspíš je to tím, že naši fanoušci a samotní hráči si Vašeho hráče kola velice oblíbili. Ano, právě ty ”pokuty” mi přinesly asi nejvíce hlasů (smích).
V poslední době se Tvému mužstvu opravdu daří a také jste začali střílet hodně branek. Zaměřujete se na trénincích především na ofenzivní fázi?
Je to dáno především tím, že se nám do sestavy vrátili hráči z marodky, kteří pravidelně patří do základní sestavy. Na tréninky v poslední době nemám vůbec čas, takže nepovím, jak probíhají.
Kdo si myslíš, že Ti poslal nejvíce hlasů? Spoluhráči, kamarádi či rodina?
Nejvíce hlasů mi určitě zaslala moje přítelkyně Míša, bratr Daniel a spoluhráči z kabiny.
Zkus nám popsat zápas s Vizovicemi a také své dva góly.
Do zápasu s Vizovicemi jsme šli z pozice mírného favorita. Do 20. minuty bylo utkání vyrovnanější. Poté se odpískala penalta proti nám, kterou hostující hráč proměnil. Hned minutu nato padl vyrovnávací gól. Jaroslav Hajda mi posadil míč z centru přesně na hlavu a já úspěšně zavěsil. V dalším průběhu utkání dal 2 kusy Václav Františák. Nejprve proměnil penaltu, na druhý mu nahrával Břetislav Zicha. Poslední gól na 4:1 jsem dal hlavou po standardní situaci. Vizovice určitě předvedly sympatický výkon, přesto jsme byli o něco lepším mančaftem, a proto právě my brali všechny 3 body.
Pokus se našim čtenářům přiblížit své fotbalové začátky. Ve kterých klubech si také působil?
Moje začátky nemohly být nikde jinde než právě v Prlově. Fotbal jsem začal hrát přibližně v sedmi letech. Naše TJ nikdy neměla dostatek fotbalistů nato, aby tu mohly hrát všechny věkové kategorie. Proto jsem začínal hned ve starších žácích. Hned první rok v dorostu jsem odehrál v barvách Leskovce. Jednu sezónu jsem také odehrál za sousední Valašskou Polanku.
Máš nějaký sportovní vzor a oblíbený fotbalový klub?
Mým fotbalovým vzorem je Steven Gerrard. Oblíbený český tým AC Sparta Praha a ze světového fotbalu fandím Liverpoolu FC.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Rituál nemám žádný. Prostě si chci zahrát fotbal a pokud možno dotáhnout zápas do vítězného konce.
Co Tě dále kromě fotbalu baví? Studuješ nebo pracuješ?
Nějaký měsíc už pracuji. Občas výletuju, posedím s kamarády a ze všeho nejraději odpočívám.
S kým v kabině nejlépe vycházíš?
Máme výborný kolektiv a vycházím úplně se všemi.
Určitě zažíváte v šatně hodně srandy. Prozradil bys nám nějakou pikantní historku?
V každé šatně se zažívá hodně srandy, hlavně v té vítězné (směje se). Na žádnou pikantní historku si bohužel právě teď nevzpomenu.
O víkendu zajíždíte na půdu nevyzpytatelné Ratiboře. Jaký očekáváš průběh zápasu a výsledek?
Ratiboř jsem tuto sezónu hrát neviděl, tudíž nemohu posuzovat průběh zápasu. Snad se o víkendu budeme radovat z vítězství a odvezeme si plný počet bodů.
Blížíme se ke konci, a proto musí přijít obvyklá otázka. Sleduješ náš web www.fotbalunas.cz? Co na něj říkáš? Doplnil bys na něm něco?
Váš web sleduji minimálně jednou týdně. Najdu na něm vše co potřebuju. Byl to určitě výborný nápad něco takového udělat. Do budoucna bych možná doplnil nějaký minutový sestřih ze zápasů.
Patriku, děkujeme za rozhovor a ať se Ti daří i v následujících kolech!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.