ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016

Jakub Cihlář z týmu FK Ořechov se stal nejlepším hráčem 10. kola Okresního přeboru. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám Kuba na sebe prozradil, najdete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství, jaký je to pocit stát se nejlepším hráčem uplynulého kola?
Děkuji, výhra mě příjemně překvapila a zároveň je to motivace do dalších zápasů. Za výhru vděčím především spoluhráčům a to jak, za týmovou práci tak i za jejich hlasy (a že jich nebylo málo) ale i ostatním hlasujícím. A doufám, že se ke mně v budoucnu přidá i někdo z Ořechova, třeba už v příštím kole.
Jaké máte na hřišti úkoly? A jak se Vám je daří plnit?
Hrají na místě, kde se cítím nejlépe, což je uprostřed zálohy. Základem je obranná práce a vytváření akcí pro spoluhráče. V posledních zápasech to nebylo špatné, ale doufám, že můj výkon bude o dost lepší. Ale tohle je spíše otázka na trenéra jak je se mnou spokojený.
Jaký je to pocit vstřelit rozhodující branku v tak očekávaném derby a tak zajistit svému týmu důležité 3 body?
Na tento zápas se těším celou sezónu, přece jen je to derby, vždy dojde hodně diváků a každý má o motivaci postaráno. Ale je to především moje první výhra v derby k tomu na domácím hřišti a navíc vítězná branka, co víc si přát. :)
Můžete nám přiblížit, jak jste vstřelil vítěznou branku?
Ale jistě. Náš brankář zachytil odražený míč a dlouhým nákopem jej poslal na půlku soupeře, kde míč špatně trefil stoper hostů a míč se dostal mezi mě a brankáře, kterého jsem obešel a trefil odkrytou bránu. Jeden z těch lehčích gólů co jsem dal. (smích)
Jaké máte ambice v soutěži?
Pohybovat se v horní části tabulky, nejlépe do 3 místa. Tým na to máme kvalitní, ale uvidíme až na konci sezóny. Soutěž je nesmírně vyrovnaná.
V dalším kole zajíždíte k vedoucímu týmu soutěže, který ztratil body jen jednou a to za remízu 0:0. Jakou taktiku budete muset zvolit, abyste byli úspěšní a odvezli si nějaký ten bod?
Budeme se na tento zápas připravovat jako na kterýkoliv jiný. I když to bude jeden z nejtěžších zápasů sezóny. Hlavně, co se po fyzické stránce týče. Zbraslav je letos zatím suverénní, ale myslím, že když budeme hrát s maximálním nasazení a předvedeme hru z posledních zápasu tak si můžeme ze Zbraslavi nějaký ten bod odvést.
Vybíráte v týmu nějaké pokuty? Bude Vás Vaše výhra v anketě něco stát do klubové kasy?
Tak určitě mě to bude něco stát, ale o přesně částce se pobavíme až s naším pokladníkem, ale levné to nebude. (smích)
Co říkáte na náš fotbalový portál? Jak často jej sledujete?
Stránky sleduji pravidelně od doby, co vyšla první sestava kola. Myslím, že je to skvělá propagace nižších soutěží a lidem se určitě bude tenhle nápad líbit. Držím palce.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém, tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.