ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Moravskoslezský | Krajský přebor , 2024-2025

Rozhovor s hráčem kola je tady. Daniel Mikšaník z SK Stonava nám prozradil kdo je jeho fotbalovým vzorem, něco o své kariéře a čemu se věnuje ve svém volném čase mimo fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane gratulujeme k vítězství v anketě o hráče kola . Jak se jevilo z vašeho pohledu derby v Orlové ? Jak by jste hodnotil svůj výkon ?
Výkon proti Orlové nebyl úplně perfektní z mojí strany, i když jsem přes mojí stranu se hrálo často a vznikalo tam nekonečně mnoho šancí, které jsem sám mohl vyřešit o 100% lépe a přidat nejeden gól. Spíš bych podtrhnul výkon celého týmu který šlapal jako hodinky.
Můžete nám prozradit něco o své fotbalové kariéře ?
Moje fotbalová kariéra není tak obsáhla jako u některých spoluhráčů v kabině. Začínal jsem ve Staré Bělé kde jsem strávil plus mínus 7 let. Měl jsem i jednu hostovačku ve Slavoji Rychvald kde můj taťka tehdy bydlel, takže se dá říct, že mi nové působiště zajistil právě on. Měl jsem i po Slavoji roční střídavý start ve Vítkovicích. Bohužel v dalších kategorií jsem neuspěl, tak jsem zamířil zpět do Staré Bělé. Poté jsem v dorostu přestoupil do Vřesiny na rok kde jsem poprvé nakoukl i do mužské kategorie na pár zápasu, no a potom směřovala moje cesta do sousední Dolní Lhoty. Tehdy se tam hrála ještě krajská soutěž kde jsme nakonec s klukama vykopali 3.místo. Po dorostu jsem odehrál i další sezonu už za muže, ale nebyl jsem tam spokojený, chtěl jsem jít do vyšší soutěže. Proto se ozvali opět ze Slavoje Rychvald, že by měli o mě zájem. Byla to sice nabídka o soutěž výš, ale i tak jsem to chtěl zkusit. Ve Slavoji jsem strávil celkem 3 sezóny a byl to pro mě klub, který mi hodně přirost k srdci. Ovšem v poslední sezóně, kdy odešel trenér tehdejší Procházka tak jsem opět chtěl zkusit soutěž výš. No a po jednom z tréninku mi přišla na mobil zpráva, že by měli zájem právě ze Stonavy. Vůbec jsem neváhal a nabídku ihned vzal. Věděl jsem od tehdejšího spoluhráče (Jakub Bulva ,který tam strávil sezónu), že zázemí ve Stonavě je nadstandardní a mají velké ambice co se týká jako klubu samotného. Jsem tady druhou sezónu a nemůžu si stěžovat. Starají se tu o nás velmi dobře.
Máte nějaký fotbalový vzor ?
Fotbalový vzor byl prostě už od mala Cristiano Ronaldo. Jsem rád, že jsem mohl sledovat ještě nějaké záznamy zápasů z Manchesteru United a potom teda i ty za Real Madrid. Je to prostě legenda, která zanechala v tomto sportu veliký odkaz který jen tak někdo nepřekoná.
Bude vás vítězství v anketě něco stát ?
Tak nějaké penízky mě to stát bude. Kluci z kabiny už se na to chystali minulý týden, kdy jsem skončil na druhém místě, ale potom co jsem se dostal do nominace znova, už si to pohlídali, aby mě pořádně zkasírovali.
Čemu se věnujete ve svém volném čase mimo fotbal?
Ve volném čase nic moc ani nedělám.(I když bych měl ) Většinou trávím dost času v práci nebo na tréninku. Mám rád tu svojí domácí pohodu kdy si občas pustím nějaký ten film nebo seriál a pořádně regeneruji po tréninku. Ovšem teď jak bude zimní pauza tak nechci být v ničem pozadu, takže nějaké ty běhy nebo to fitko určitě dám.
Děkujeme a rozhovor a hodně štěstí v následujícím kole a ve zbytku podzimní části
Děkuji

Autor: Vojtěch Vavřečka

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.