Příští rok je v plánu postup, říká Adam Beránek z Chlumčan

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Adam Beránek z Chlumčan. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Prý nemáte předplacené Voyo a na tréninku vždy slyšíte od Hanyho s Havrdou (Jan Havlík a Jan Havlíček), co je nového v Survivoru. Slyšel jsem, že máte snad v plánu chodit do šatny se špuntami do uší. Co je na tom pravdy?
Je to tak, žádnou podobnou službu jako je Voyo, Netflix apod. doma nemáme, člověk by pak nedělal nic jiného než sledoval televizi (směje se). A co se týče Survivoru, naštěstí to nějak nehltáme, takže mi sem tam nějaký ten “spoiler” od spoluhráčů nevadí (směje se).
Chlumčany nezapsaly ještě ani jednu remízu. Myslíte, že za tím něco je, nebo je to dílo náhody?
To, že nemáme žádnou remízu? Je to prostě buď a nebo, my hrajeme vždy na výhru.
Jdou hlasy, že máte rád rychlou jízdu. Dostal jste se už kvůli tomu někdy do křížku se zákonem?
Co se týče rychlé jízdy…nikdy jsem nedostal pokutu za rychlost, takže jsou to skutečně jen pověry (směje se).
Tuto sezónu postoupí dva z trojice Koloveč, Křimice a Horšovský Týn. Bude v Chlumčanech příští sezónu cílem postup?
Náš tým se neustále zlepšuje a kdybychom tak, jak hrajeme teď, hráli od začátku sezóny, byl by tam jistojistě postup už teď. Takže ano, příští rok to je v plánu.
Rád si prý, a to v jakékoliv situaci, utahujete z vašeho trenéra. Jak přesně?
My se s Panem trenérem špičkujeme neustále, oba ale víme, co si k sobě můžeme dovolit a vždy je to v mezích a musím říct, že lidsky jsme si skvěle sedli!
Spoluhráči byli prý šťastní, že jste po příchodu nebyl jako Julius Lavický a že jste se neptal, komu máte dávat po vstřelení hattricku pásku. Naopak ocenili, že jste byl od začátku pokorný. Jsou podle vás takové vlastnosti pro fotbalistu důležité?
Jsem rád, jak mě tým přijal, musím bezesporu říct, že parta je tady fantastická! A co se týče vlastností, no, to, co za mě vyhrává zápasy je přesně ta soudržnost, co máme tady! Jeden zamakáme za druhého! A co je hlavní? Musí vás to bavit, když vás to baví, tak takové ty vlastnosti jako pracovitost, vytrvalost, disciplína, sebevědomí, překonávat porážky, a další, vlastně neřešíte, protože přijdou samy.
Přišel jste z Mariánských Lázní respektive z Robstavu. Co vás do Chlumčan zaválo?
To, proč jsem v Chlumčanech, je z části dílo náhody a z části z osobních důvodů, ale jsem za to rád.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.