Příprava asi nevoněla Dandovi Tichýmu, ten se do teďka neukázal, říká Martin Matas

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Martin Matas z Malesic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Naposledy jsme spolu mluvili, když jsi dal hattrick Dobřanům. Řekl jsi, že jsi dal 3 góly naposledy ve Lhotě na tréninku. 4 góly jsi už někdy dal?
V mládí za barákem jsem jich dával klidně i 4x tolik (směje se), ale takhle v ostrém zápase se mi to povedlo podruhé.
Do Dobřan koneckonců jedete teď v sobotu. Myslíš, že už se na tebe speciálně připravují?
Do Dobřan se všichni těšíme. Konečně si zahrajeme na přírodní trávě a po posledním nepovedeném zápase se Smíchovem, chceme naskočit zpět na vítěznou vlnu. Jestli se připravují vyloženě na mě, netuším. Ale my jsme hladoví a půjdeme si pro vítězství.
Není to škoda si všechny góly na jaro vystřílet v prvním zápase?
Jsem rád za tu týmovou podporu (směje se), ale věřím, že tohle poslední góly do konce sezóny nebyly.
V posledním zápase přípravy dal 4 góly zase kolega z útoku Dan Pašek, budete teď góly dávat po čtyřech? Na řadě je teď Jirka Svoboda, ne?
Tak bylo by to krásný a nikdo z nás by si určitě nestěžoval. Jiřík je skvělý hráč a jeden z tahounů týmu, takže bych se nedivil, kdyby dal i více než 4.
Anketu jsi prý vyhrál i díky své ženě, která na Facebook napsala, ať ti kamarádi dají hlas a je od tebe doma klid. Je to pravda?
Je to pravda. Má to se mnou občas těžké, když v něčem prohraju, takže si doma nechtěla dělat peklo. Sranda. Je skvělá a ve všem mě s naší dcerou podporují, takže ani tahle anketa nebyla výjimkou.
Jaká byla vůbec tvoje zimní příprava příprava? A je někdo v týmu, komu moc nevoněla?
Zimní přípravu jsem trávil spíše v práci než na hřišti. Takže jsme si spolu s Matesem Potočkem a Lukášem Kružíkem dělali individuálky s piánama a nábytkem. Jinak bych řekl, že zimní příprava nevoněla asi Dandovi Tichýmu, který se do teďka neukázal.
Jak vidíš vaše šance do jara se tabulkou posunout výše?
Chceme navázat na výsledky z druhé poloviny podzimní části, která se nám výsledkově i herně povedla. V týmu panuje dobrá nálada. Trenér má jasnou vizi, takže věřím, že tabulkou půjdeme výš a výš.
Máte v týmu nějaké posily? Jak zapadly a jak se zatím jeví?
Tréňa přivedl tři mladé pušky - Dana Paška, Davida Peška a Martina Ereta. Zatím se všichni jeví výborně a určitě pro nás budou přínosem. Do týmu kluci zapadli hned. Teďka je čeká poslední zkouška v podobě zápisného. Na víc se k nám vrátila staronová posila Tomáš Václavík, který ještě musí doléčit pár šrámů, takže až bude fit mají se soupeřovi útočníci na co těšit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.