Naštěstí máme ve vedení lidi, který dělají fotbal z lásky a ne kvůli zvrácenýmu egu, říká Jiří Svoboda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak se cítíš ohledně toho, že jsi byl v sestavě kola?
Je to fajn ,vzhledem k tomu že jsem po zapase s Tlučnou věšel kopačky na hřebík (směje se)
Vrátil jsi se po opakujícím se zranění. Asi úleva, co?
Zlobí mi zaďáky už 3 roky, takže v podstatě víc nehraju než hraju, bylo pro mě těžký se pořád dokola vracet a začínat znova, naštěstí jsem teď ke konci docela držel pohromadě, takže jsem rád.
Prý jsi nedávno skočil v práci, kde jsi byl několik let. Nechybí ti teď dámská společnost?
Mám doma ženu a dvě krásný holky, takže dámský společnosti mám až až (směje se) obávám se, že moje práce chybí spíš klukům od nás z fotbalu. Ono zní podle mě líp "jdu za Jirkou na kafe" než "jdu za holkama do Pamely" (směje se)
Jaká tedy byla náplň tvé práce?
Dělal jsem tam (v Pamele) na baru.
Aspoň že máte doma ty kachny, co?
Máme indický běžce , jsou to nádherný zvířata, jediný minus je, že celej den chodí kadit na terasu a nemůžu je to odnaučit (směje se)
Nějaký pátek už fotbal hraješ. Co byl pro tebe největší zážitek?
Největší zážitek pro mě je to co se nám v Malesicích za ty léta povedlo vybudovat za partu a hřeje mě u srdce, když vidím mladý kluky, co se k nám připojili postupně, že jim na tomhle týmu záleží stejně jako kdysi nám, když jsme tu začínali. To je podle mě nejdůležitější. Naštěstí máme nastavený lidský hodnoty správně a ve vedení máme lidi, který dělají fotbal z lásky a ne kvůli zvrácenýmu egu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.