Jsem jeden z mála, kterej hlasoval pro to, aby se dokopné absolvovali s našimi drahými polovičkami, říká Patrik Šmídl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Patrik Šmídl z Malesic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Prý má tvoje přítelkyně dron, kterým tě hlídá při dokopných, abys nedělal nemravnosti, co je na tom pravdy?
V první řadě bych rad poděkoval svým spoluhráčům, kteří se na těchto “úžasných” otázkách podíleli a moc rádi mi dělají dusno v domácnosti (směje se) Dříve měla přítelkyně klasickej civilní dron pro začátečníky, ale po mém vstupu do ozbrojených složek jsem byl donucen, abych ji sehnal vylepšenej armádní dron, kterej má lepší dolet s možností bombardování potencionálních cílů.
Je pravda, že jsi hlasoval, aby dokopná byla bez partnerek?
Spíše naopak.. já jsem byl právě jeden z mála, kterej hlasoval pro to, aby se dokopný absolvovali převážně s našimi drahými polovičkami. Chodí nás podporovat na naše zápasy a bereme je jako součástí našeho týmu!
Naopak jsi přišel s návrhem pozvat členky turisktického oddílu TJ Sokol Malesice. Snažíte se členy propojovat?
Jestli jako členky turistického oddílu bereme naše ultras jako je dcera Ondry Pondělíka, moje mladší ségra nebo Žiťasovo dcera, tak samozřejmě ano, jsou to holky co mají v sobě vysokej potenciál, ale tyhle už mají naši kluci zabraný.
Teď trochu z jiného soudku. Loni jsi nastoupil do armády a absolvoval jsi náročný výcvik. Kluci říkají, že za tvými dobrými výkony v posledních zápasech je jejich rada, abys zase začal hrát v kopačkách místo vojenských bot. Jak to vidíš ty?
Občas, když člověk přijede z náročného cvičení, kde je 14 dni vkuse jen v těžkých kanadách, tak se pak na kopačky opravdu těžce zvyká (směje se) Ale na druhou stranu, když pak tu veškerou pracovní výstroj ze sebe sundam, tak si člověk připadá jak kdyby létal, takže se to pak přenese i na to hřiště.. Každopádně kvůli práci moc nestíhám tréninky, tím pádem mám mnohem větší chuť na víkendový zápasy.
Viděl jsi film Černí baroni?
Ten film znám, ale bohužel jsem ho neviděl (směje se) ale asi si ho budu muset pustit, kluci pořad říkají nějaký hlášky a já občas vůbec nevím o co jde.
Teď by mě zajímalo, jestlipak víš, jakou kadenci má samopal vzor 24.
Tohle vám řeknu naprosto přesně soudruzi. Takovej samopal má kadenci “tatatatata” někdy ještě mnohem rychlejší.
Která loď zahájila palbu na Zimní palác?
To vím naprosto přesně. Na zimní palác poprvé zaútočila válečná loď Titanic, poté byla dlouhou dobu pronásledována ruskou námořní flotilou, které se podařilo sestřelit Titanic v Atlantickém oceánu asi 600 kilometrů jižním směrem od kanadského ostrova Newfoundland. Velice známý příběh a dodnes si ho všichni připomínají jako obrovskou tragédii.
Četl jsi otázky leninismu?
Radši čtu otázky Stalinismu.
Co udělá náš dobře známý samopal vzor 24, když ho ponecháme na větru a dešti?
Už se nám několikrát stalo.. vzor 24 je známy tím, ze když ho necháme dlouhou dobu na dešti, tak se z něj stane vodní pistol, kterej střílí jen vodu.. samopal je pak nepoužitelný, takže si ho můžeme brát domu, vždycky ho půjčím mladší ségře na hraní, je sranda je pak sledovat jak si s tím holky hrajou a jen doufáte, že se opravdu nezastřelí.
No a na závěr jednu pro odlehčení. Na jakém místě v tabulce myslíš, že budete přezimovat?
Jediná otázka, která dává rozum, jde vidět, ze tuhle otázku nevymýšlel nikdo od nás z týmu (směje se) Náš začátek sezóny je pro nás horor, paradoxně si myslím, že individuálně máme jeden z nejlepších týmů v celé soutěži, ale nedokážeme své kvality prodat.. ale od doby, co jsme měli velké haloo v šatně a nějaký věci se změnily, tak to šlape. Od trenéra jsme dostali nůž na krk, neprohrát už ani jeden zápas! Prohry už jsme si prý vybraly (směje se) Takže doufám, ze přezimujeme někde v půlce tabulky a jaro rozjedem ve velkým stylu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.