ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Marián Orlík hráč Slavie Třebovic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte názor na svůj výkon?
Výkon byl dobrý . Ke konci sezóny se to vždycky zlepšuje . Škoda , že už jsou jen dvě kola .
Jaký máte názor na výkon týmu?
Ten stejný jako sám na sebe . Myslím , že poslední kola nebyly špatné.
Jak hodnotíte vaší sezónu?(vaší i týmu)
Držíme se celou dobu ve středu tabulky , což byl i cíl . Kdybychom neztratili některé zbytečné body , kvůli spoustě nevyužitých šancí, mohli jsme být klidně i výše. Ale jinak v podstatě spokojenost .
Jakou máte oblíbenou značku kopaček?
Adidas
Hrál jste v kariéře s nějakým známějším hráčem či trenérem?
Měl jsem štěstí, že jsem hrál v Porubě a tam byla spousta známých hráčů . Trénoval nás Zdena Svatonský a hrál jsem tam Jardou Laubem nebo třeba Tomášem Slukou a dalšími kluky co hrávali v mládí druhou nebo třetí ligu .
Máte v paměti nějaký moment či zápas?
Postup s Porubou do divize a cesta domů autobusem z Háje ve Slezsku....to byla jízda ! Jsou chvíle, na které člověk nezapomene asi nikdy v životě. I proto jsem rád , že fotbal hraju .
Nějaká vtipná vzpomínka z fotbalu?
Vtipné momenty se dějí spíše po zápase u nás v šatně. Máme dobrou partu , takže sedíme vždycky dlouho a to víte , něco se popije a to pak vtipných situací je několik za večer .
Kde všude jste hrál?
V žácích jsem byl v Pustkovci , do dorostu jsem šel do Poruby a tam jsem zůstal ještě dva roky v mužích . Pak jsem zamířil do Markvartovic od tama do Třebovic . Pak tři roky v Dolní Lhotě a zpátky do Třebek. Tady už zůstanu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.