Spokojen člověk nemůže být nikdy, navíc tahle nula byla zásluha hlavně kluků přede mnou, říká hráč 28.kola Jakub Polák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím brankář TJ Baník Ohníč - Jakub Polák!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Doma jste překvapivě naložili lídrovi soutěže ze Strupčic sedm branek. Jak jste s výsledkem spokojený?
Upřímně, tento výsledek jsme nečekali, ale samozřejmě spokojení jsme a to hlavně za 3 body z domácího prostředí. Snad i diváky to potěšilo.
Vychytal jste čisté konto, hosté se neprosadili. Jste spokojen se svým výkonem?
Spokojen člověk nemůže být nikdy a tahle 0 byla zásluha hlavně kluků přede mnou. Ten zápas jim sednul, nedali soupeři ani metr, takže já si ze zápasu odnesl spíš opálení, než porci dobrých zákroků.
V sobotu vás čeká domácí zápas s ofenzivními Lenešicemi. Co od zápasu očekáváte?
Boj o 3 body jako vždy. Kluci jsou super, mají na to porazit každého, ale je to sport. Jednou to vyjde a jednou ne. Já ale doufám, že nám to zase vyjde. Každopádně čekám minimálně slušnou gólovou nadílku, protože ani jeden z týmů nevyznává moc defenzivní hru.
Jak se Vám v Ohníči hraje, jste spokojený? Jste v klubu s něčím nespokojený?
Jsem v klubu krátce, ale spokojený určitě jsem, jinak bych se nepřidal. Svoje léta na hřišti jsem ukončil už před rokem, takže nebýt Martina Pelikána, který mě přemluvil k návratu, už bych spíš chodil jen fandit. Nespokojený mohu být jen s umístěním v tabulce. Ten tým má na víc a já věřím, že se nám to ještě povede ukázat.
Hrajete i na jiných pozicích, nebo jste čistě gólman?
Chytat jsem začal v 5 letech, protože chytal můj táta a já chtěl být jako on. Vydrželo mi to do 25 a pak jsem chtěl hrát. Tak jsem si dal 10 let v záloze, potažmo útoku. No a teď už jsem na běhání starej, tak jsem si zase zalezl mezi tyče.
Váš tým se momentálně nachází na 12. příčce. Jste s tím spokojený? Jaké byly vaše ambice před sezónou?
Spokojení nejsme. Teď chceme hlavně udržet soutěž, sladit tým a v další sezóně ukázat, že máme na víc. Velmi rád bych nás v dalším roce viděl v první pětce.
Máte oblíbený fotbalový klub? Máte například brankářský, nebo jiný fotbalový vzor?
Já fandil vždy jen 2 týmům a to Chelsea, protože Petr Čech je prostě Petr Čech. Ale jinak bude vždy nejvíc Real Madrid - Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Marcelo, ať řeknete kohokoli z toho týmu, je to pán fotbalista a i když jste fanoušky jakéhokoli jiného týmu, tedy asi krom Barcelony, tak když hraje Real, chcete se dívat.
Znáte portál fotbalunas.cz? Líbí se Vám?
Znám a jsem velmi rád, že i kluci, kteří hrají fotbal pro radost a nejsou na top (ligové) úrovni, si aspoň jednou týdně mohou říct "tak to je strop, já dělám rozhovor do novin", nebo ho čtou a vědí, že příště ho mohou dát oni a to je strašně super. Já za to musím poděkovat klukům z týmu, protože je to jejich práce a toho je třeba si vážit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.