Zálohu za klíče od šatny jsem neplatil, takže Milanovi děkuji za plnou důvěru, říká Matěj Maur

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jsi se dalším obětním beránkem, který musí přispět na prase, které budete na dokopné grilovat. Věděl jsi už po zveřejnění sestavy kola, že tě příspěvek do kasy nemine?
Je to tak, bohužel mě to nemine, ale myslím si, že i kdybych to nevyhrál, tak Milan Legát by ze mně stejně něco vyždímal i tak (směje se)
Jaká byla předzápasová příprava na zápas se Smíchovem? Stačil jsi vystřízlivět z mistrovských oslav Interobalu?
Jako na každý zápas, z půlky ta náročnější část a z půlky ta zábavnější část. Věděli jsme, že tohle je pro nás důležitý zápas, abychom si mohli tu sezónu dokopat v klidu a trošku už pobavit ty diváky, protože poslední dobou to není to pravé.
Malesice ještě mají Chrástu doplácet za tvůj přestup. Po tom hattricku si prý rozmysleli, že tě tedy doplatí. Ale prý ještě dlužíš příspěvky. Jak to tedy celé je?
Jsem rád, že si to teda rozmysleli až teďka, když jsem dal hattrick (směje se) a ano příspěvky ještě dlužím, vždy jsem mezi posledními, ale nakonec se dostanou, tam kam mají (směje se)
Mimo fotbalu samozřejmě hraješ i futsal, který máš stále před fotbalem. Fotbal tě ale prý opět baví, když proti vám tedy zrovna nehraje někdo od podlahy. Je to pravda?
Je to tak, hraji futsal a mám ho samozřejmě před fotbalem. Ale je pravda, že fotbal mám pořád rád. Přece jenom ho hraju už skoro 18 let, takže to asi jen tak neodpadne a ano nejsem úplný nadšenec toho, když někdo proti mně hraje od podlahy, ale dost si myslím, že to právě ovlivňuje ten futsal, který mám právě před fotbalem.
V kabině se prý nejvíce bavíš se stoperem Matějem Potočkem. Je Matěj právě ten obránce, proti kterému bys radši nehrál?
To je pravda, na to je těžké odpovědět. I když vím, že patří mezi nejlepší stopery v soutěži, tak by to byla výzva, ale asi na něj by mi nevadilo úplně hrát. Máme v týmu jiné lidi, na které by si mi chtělo hrát o dost méně (směje se)
Například?
Asi nebudu jmenovat, oni ví (směje se)
Prý jste oba s Matějem spolehliví přispěvatelé do klubové kasy - hlavně pak za pozdní příjezdy na zápasy. Ty prý ale ještě často přidáváš pokuty za překopy. Špatný terén, nebo špatné kopačky?
Je to tak. Asi to není ani špatným terénem, ani kopačkama, ale jde o to, že ten tým máme rádi a chceme, aby ty oslavy pak byly co nejbohatší a nejlepší (směje se)
Vraťme se ještě k futsalu. Ty jsi hrál většinu sezóny v České Lípě, kde jsi byl na hostováni z plzeňského Interobalu. Už víš jak to bude v příští sezóně, kde budeš hrát příští rok hrát?
Ano hrál jsem v Démonech, kteří už tedy momentálně odstoupili ze soutěže z několika faktorů a abych pravdu řekl, tak zatím úplně nevím.
Prý z šatny odcházíš poslední. Dokonce až po Milanovi Legátovi, který už ti tak svěřil jeho klíče. Platil jsi nějakou zálohu, nebo v tebe vložil plnou důvěru?
Nikdy jsem ze šatny úplně někam nespěchal a to mi zůstalo. Zálohu jsem neplatil (směje se) takže děkuji Milanovi za plnou důvěru.
Máme za sebou 28. kolo. Zbývají dvě. Situace se nám s prohrou Kaznějova trochu zamotala. Jak myslíš, že to celé dopadne a kdo obsadí ty 2+2 postupová místa? Komu věříš?
Abych řekl pravdu, tak mi je to celkem jedno. Zajímá mi jen to, jak na tom jsme my a soustředím se jen na nás. Ale jestli bych jeden tým měl zmínit, tak věřím Horšovskému Týnu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.