S kapitánskou páskou cítím jistou zodpovědnost. Občas jsem ale horká hlava, škodí to celému týmu, říká hráč 24.kola Lukáš Kopřiva

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím hráč TJ Sokol Košťany - Lukáš Kopřiva!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas s Kopisty se rozhodoval až na penalty, tvůj tým nakonec zvítězil. Jsi se dvěma body spokojený?
Tak s remízou určitě nejsme spokojeni, měli jsme spoustu šancí na to, abychom vyhráli vysokým rozdílem, Dva body jsou pro nás málo, je to zklamání.
Dával si na 2:0. Byla to důležitá trefa? Jsi se svým výkonem spokojený?
Každá trefa je pro mě a pro nás důležitá k tomu, abychom mohli hrát v klidu. Se svým výkonem nejsem tolik spokojený, měl jsem 2-3 tutové šance, takže výsledek měl vypadat jinak. Necítil jsem se 100%,. Do zápasu jsem šel se zraněním z minulého týdne, které se zase projevilo hned během prvních minut ,ale na to se samozřejmě nevymlouvám.
Jaké to je mít na ruce kapitánskou pásku? Cítíš větší zodpovědnost?
Cítím zodpovědnost vůči týmu, občas jsem moc horká hlava a to škodí i týmu, na tom bych měl ještě zapracovat.
O víkendu vás venku čeká Hrob. Co od zápasu očekáváš?
Tak proti Hrobu je to derby, jsou to vždycky velice vyrovnaná a náročná utkání. Věřím však, že předvedeme náš nejlepší výkon.
Top 10 by měla klapnout, možná lépe. Měli jste před sezónou větší ambice? Co je do budoucna potřeba zlepšit?
Myslím si ze mužů mluvit za všechny a to tak, že s našim postavením nejsme spokojeni. Máme mladý tým a naše ambice by měly být daleko větší. Měli bychom zapracovat trošku na tom, abychom byli více týmoví a nechali na tom hřišti všechno.
Máš nějakou vtipnou historku z fotbalu? Něco ze zápasu, tréninku či ze šatny?
Bohužel si momentálně na žádnou vtipnou historku moc nevzpomínám, když tak příště.
Jak to vidíš do budoucna? Chtěl bys zkusit angažmá jinde, nebo bys neměnil?
Láká mě zkusit si nějakou vyšší soutěž, ale zase nechci opouštět tým, kde mám spoustu kamarádů. Je to vždycky těžké rozhodnout co udělat. Uvidíme, jaké myšlenky budu mít po konci sezóny.
S kým si na hřišti po fotbalové stránce nejvíce rozumíš?
Začal jsem si velice dobře rozumět v útoku s Fandou Prokopem, už víme co od sebe čekat a spolupráce s nim je skvělá. Samozřejmě nemůžu zapomenout také na Ondru Orlta, hraju s nim od staršího dorostu a vždycky se mi s nim hrálo výborně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.