V Proboštově jsem šťastný. Nějaké nabídky přišly už v zimě, ale momentálně to neřeším, říká hráč 23. kola Daniel Kalabza

Proběhlo hlasování o nejlepším hráči 23. kola. Vítězem se stal útočník TJ Proboštov B - Daniel Kalabza. Dvěma góly zařídil venkovní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Venku proti Hrobu jste nakonec vítězství vybojovali v samém závěru. Jak se ti proti nim hrálo?
Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Bojovný a vyhrocený zápas., což se od úvodních minut potvrdilo. Soupeř po chvilce zalezl, hrál na protiútoky a dlouhé balony. Jediný co mě mrzelo je to, že domácí od 20 minuty nechtěli ani vyhrát a zdržovali. Nemůžou se tímhle bavit.
Trefil ses dvakrát, tři body jsou vlastně hlavně tvoje zásluha. Jsi spokojen s tím, jaký jsi podal výkon?
Zásluhu na výhře má celý tým, bez nich bych se neprosadil. Za ty góly jsem rád, ale mohl jsem dat klidně ještě o 2 více. Se svým výkon nejsem moc spokojený, ale důležité je, že máme 3 body.
Měl si kapitánskou pásku. Jaký je to pocit? Máš potřebu mužstvo vést o to víc?
Pocit je to skvělý, jsem za to vděčný. Trenér Šnopa mi předával pásku, a pokladník už si zapisoval. Blíží se závěrečná, takže mě to bude něco stát. Snažím se tým povzbuzovat a hecovat každý zápas, ať už s páskou nebo bez.
Hráváš i za Áčko, které vede A-třídu. Na které zápasy se těšíš víc? Dostáváš v áčku hodně šancí?
Jelikož mám rád fotbal, tak se vždy těším na jakýkoliv zápas. Momentálně spíše chodím za béčko, na začátku sezóny jsem pravidelně nastupoval za áčko. Jelikož ale pracuji v Německu, tak nestíhám tréninky a nebylo by fér, abych nastupoval když netrénuji. Takže jsme se domluvili s trenéry, že budu k dispozici jak pro A tak pro B.
V neděli vás čeká Dubí. Jaký výsledek tipuješ? Co od zápasu očekáváš?
Očekávám těžký zápas, Dubí má dost kvalitní tým na tuhle soutěž. Bude rozhodovat bojovnost a proměňování šancí. My ale máme jasný cíl a to zvítězit. Věřím, že pokud k zápasu přistoupíme jako proti Unčínu, tak získáme důležitý 3 body.
Máš nějakou vtipnou historku z kabiny, z tréninku nebo ze zápasu? Něco, co bys mohl na sebe nebo na spoluhráče prásknout?
Vtipných historek je nespočet. Na každým tréninku se vždy něco přihodí. Ať už je to hecování, nebo různé popichovaní a rýpaní. Ale určitě nejvíce historek je vždy v nočních hodinách po vyhraných zápasech, soustředěni nebo dokopné. Nerad bych tady někoho práskl nebo mu zavařil doma. Co se stane v kabině, zůstane v kabině.
Plánuješ zůstat v Proboštově i příští sezónu? Nebo máš nabídky z jiných klubů?
V Proboštově jsem momentálně šťastný. Nějaké nabídky přišly už v zimě, ale momentálně to neřeším. Soustředím se na konec sezóny a pak uvidím, co bude dál.
S Unčínem vedete společně tabulku. Věříš, že ten postup urvete?
Určitě věříme, bez toho by to nešlo. Bude to ale ještě dost těžké, do konce zbývá ještě 5 zápasů. Nyní to máme ve svých rukou. Pokud vše vyhrajeme, budeme slavit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.