Adam Procházka: Běžně si dám před utkáním tři zápasy ve Fifě.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal utočník TJ UNIE HLUBINA Adam Procházka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nějaká zajímavost o vás?
Žiju jenom prací, fotbalem a přítelkyní.
Nějaký rituál před zápasem máte?
Asi jeden takový jo, vždycky než jdu na zápas, tak si zahraju FIFU, asi tři zápasy si dám na Playstationu.
Jaký máte názor na svůj výkon?
No, do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát, ne že bychom to podceňovali nebo takhle. Zápas byl celkem těžký, kvůli terénu, bylo to takové rozbahněné, bylo to hodně soubojové utkání. Od začátku jsme věděli, jak rozhodčí začne pískat, tak to jednoduché mít nebudeme, což se taky ukázalo, kdy tam solil kartu, za kartou, ani nenapomínal. Utkání jsme tedy zvládli týmově a nakonec jsme zaslouženě vyhráli.
Máte zápas, který vám utkvěl v paměti?
No, když vemu tady tuto sezónu, tak určitě se povedl, jak týmu, tak i mě zápas proti Ostravě Jih, jak jsme hráli doma na Hlubině, tam jsme vyhráli a dal jsem tam taky dva góly. I ze strany fanoušků se prý na utkání dalo dívat a mělo nějaké parametry, na 1.B třídu prý solidní.
Setkal jste se v kariéře s nějakým známým hráčem či trenérem?
Ano, kdysi v mládeži ve Vítkovicích s Tomášem Vaclíkem a pak v Karviné s Davidem Puškáčem aktuálně útočníkem Bohemky.
Nějáka vtipná vzpomínka?
Poslední zápas v Hati jak byl, tak se mi vlastně na tréninku roztrhla kopačka, takže jsem pak vlastně hrál s dírou v kopačce, pak mi tedy foukal vítr na nohu, takže možná proto jsem dal taky dva góly. Už jsem si ale koupil nové kopačky, tak uvidíme, jak mi to s něma půjde.
A jaké jste si koupil tedy?
Černé Adidas Predator, předtím jsem měl vlastně původní a teď jsem si pořídil novější řadu, vlastně černé ať mi to ladí k tašce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.