Nemám ještě úplně v pořádku koleno, ale noha nebyla schopna přihrát přesně už předtím, říká Tomáš Kepka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal malesický obránce Tomáš Kepka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je tvůj recept na to, stát se hráčem kola?
Recept úplně nemám, protože jsem k tomu přišel jako slepý k houslím. V sestavě kola byl spoluhráč Patas Šmíd, který odehrál lepší zápas, ale ukázalo se jakou mám super rodinu v Malesicích. Vrátil jsem se po zranění a tohle byla jejich podpora a motivace do dalších zápasů.
V neděli je na programu derby s Křimicemi. Co čekáš od tohoto zápasu?
Neskutečně vyhecovaný zápas a jako na podzim hodně bojovný, ale dostanou bůra a pojedou nebo spíš půjdou, když to mají kousek.
Máš svého favorita na vítězství v 1.A třídě? Samozřejmě i vy se stále můžete porvat o vítězství, ale dejme tomu, že by vyhrál někdo jiný.
Bohužel šanci nemáme a ani nechceme. Máme úzký kádr a i teď na to doplácíme. Musíme si počkat na postup do příštího roku až dorostou děti Milana Legáta a bude nás dost. Herně na postup určitě Chlumčany a Kaznějov.
Zápasem proti Mochtínu jsi se vrátil do hry po zranění. Jak dlouho jsi chyběl, co ti bylo a jsi už 100% v pořádku?
No nazval bych to takovou “virózou”. Nemám ještě úplně v pořádku koleno, ale noha nebyla schopna přihrát přesně už předtím. Chyběl jsem tři týdny a bohužel se to sešlo, že nás odpadlo víc a teď dáváme horko těžko konkurence schopnou sestavu.
Ty jsi před přestupem do Malesic vystřídal hned 4 angažmá. Senco, Bolevec, Letnou, kde jsi strávil 8 let a Zruč. Jak na tyto štace vzpomínáš?
S fotbalem jsem začal na Sencu a v dorostu šel na Bolevec, kde nebyla taková konkurence a mohl jsem hrát každý zápas a pak jsem utekl na Letnou, kde jsem měl spolužáky. Na Letnou vzpomínám velice rád. Úžasný čas jak na hřišti tak u piva. Po 8 letech na Letné jsem si chtěl ještě zahrát kvalitnější soutěž a přestoupil do Zruče, kde mám rodinu. Po dvou sezonách ve Zruči jsem udělal nejlepší rozhodnutí v životě a to byl přestup do Malesic. Úžasná parta a vše kolem. Lituji že jsem nepřišel dřív :) i jejich smysl pro humor miluji viz moje zvolení jako hráče kola.
Koho bys za nerozhodného stavu poslal z vašeho týmu v 90. minutě na penaltu?
Tohle je v Malesích otázka, na kterou zná odpověď každý. Je to Milan Legát. Kope je už od dob krále Klacka. Jednou jsem zažil penaltu, když už nebyl na hřišti a musel se balón zakopnout, aby ještě někdy přišel.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.