Hráčem 23. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 28.05.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Kadlec

65%

Tentokrát si to dva v hlasování nejaktvinější týmy rozdaly už v neděli na hřišti ve vzájemném utkání. Favorit si v něm nedokázal s dobře bránícím soupeřem, který plnil všechny zásady své taktiky, poradit, a tak nakoenc přišel rovnou o dva body. Bylo to tak poprvé na jaře, co se žádný hráč Tisové nedostal do sestavy kola. Kladrubský zástupce, který byl pilířem defenzivní hry domácího celku, byl naopak tudíž po úspěchu svého spoluhráče Šimka z minulého týdne největším favoritem. A kladrubští fanoušci si nenechal jeho triumf protéct mezi prsty. Petr zaslouženě zvítězil a může slavit pomyslné zlato. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Kubašta 26%
3. Miroslav Šetlík 6%


0

Ani tentokrát se při hlasování o  nejlepšího hráče víkendu k žádnému dramatu nedostalo. Největší favorit odskočil všem už chvíli po spuštění hlasování a nakoenc více než polovina hlasů mířila právě na jeho účet. Je to tak podruhé v řadě, co se nedočkal hráč z Tisové. Ta tentokrát v sestavě neměla žádného zástupce. Pokročme ale trochu dál, výsledky máme a můžeme Vám představit toho, kdo nakonec anketu ovládl. Začněme ale opět od třetího. Bronz tedy přebírá... Miroslav Šetlík (Sokol Kšice). Se stříbrem se jen těsně musí spokojit Jaroslav Kubašta (Sokol Trpísty), kterého o zlato obral favorizovaný Petr Kadlec (TJ Kladruby). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.