Hráčem 21. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 14.05.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Sopko

72%

Další obhajoba. Poté, co se svého druhého triumfu dočkal Tadeáš Malý, přišla také řada na jeho spoluhráče z defenzivy. Není to tak dlouho, co opora Tatranu zvítězila poprvé a nyní se dočkala znovu. Jan je výborný obránce, který řídí ze své pozice velkou část hry svého týmu. Přimda hraje hodně ze zatažené defenzivy na rychlé přechody do útoku, takže je jasné, že celá obrana je základní složkou. A funguje skvěle. Není tedy divu, že Tatran díky ní zatím ještě na jaře neprohrál. V sobotu slavil výhru 1:0 v Kšicích, odkud mimo tří bodů odvezl z velké části i díky Janovi čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Pešek 9%
3. Daniel Rubant 7%


0

Středa po poledni! Všichni víte, co to znamená. Jistě jste všichni zvědaví, zda výsledky tentokrát nabídnou nějaké překvapení. Předem ale můžu říci, že ani tentokrtá to out-siderům nevyšlo. Vše nakonec dopadlo jednoznačně a zajímavý byl spíše boj o druhé místo. Teď už ale k vyhlašování. Třetí příčka... kapitán lídra Daniel Rubant (Sokol Stráž). Stříbro nakonec putuje do rukou Václava Peška (TJ Staré Sedliště) a zlato pro Přimdu obhájil Jan Sopko (Tatran Přimda). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.