Hráčem 19. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 30.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Moravec

43%

Studánka zápas proti Kšicím zvládala zpočátku velmi dobře, ale brzy začala bránit výsledek, a tak se na ní Kšice zase dotáhly. Sokol mačka do poslední chvíle, ale body nakoenc ani tak neurval. Pro Studánku to bylo obrovské štěstí. Ještě více než štěstí ale stál za výsledkem výkon brankáře Moravce, který vychytal až na jednu střelu vše, co na něj letělo a byl to právě on, kdo stál za neúspěchem ofenzivy Kšic. V jeho podání - výborný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Hečko 29%
3. Jaromír Petráška 16%


0

Je to tady, známe další výsledky hlasování. Tentokrát diváci zařídili miniaturní překvápko. Na titul totiž po dvou výhrách hráčů z Přimdy dosáhl zástupce Studánky. Nyní ale přistupme k oněm samotným výsledkům. Jdeme na to. Třetí příčka... Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště). Stříbrnou medaili získává... Jan Hečko (Tatran Přimda) a jako nejlepší výkon jste vyhodnotili ten, který podal Tomáš Moravec (Dynamo Studánka). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.