Hráčem 14. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 26.03.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Hlaváček

46%

Pokud někdo přemýšlíte o tom, zda se Jiří Hlaváček svůj titul hvězdy kola zasloužil, nemusíte se s tím více zatěžovat. Odpověď je jednoznačně ano. Asi největším překvapením víkednu byla porážka Stráže Tatranem Přimda v poměru 4:0. Lídr ale rozhodně nebyl zcela bezzubý a bez formy. Jenže to nemuselo hráče Tatranu trápit, protože za nimi mezi třemi tyčemi stála obrovská opora, Jiří Hlaváček, který za svá zádanepustil jediný balón a tím svému týmu obrovskou měrou pomohl k senzačnímu úvodu jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Josef Vyšňovský 41%
3. Pavel Hrubý 5%


0

Je to tu. První hráč, kterého v roce 2017 ocejchujeme titulem hvězdy kola. První jarní kolo přineslo mnoho zajímavých výsledků a celkem dost napovědělo. V sestavě kola se ale může stát kdykoli cokoli a nikdo nikdy nemá svou výhru jistou. Teď už je ale vše jisté definitivně, a tak se společně pojďme mrknout, kterým třem hráčům se při prvním jarním hlasování dařilo nejlépe. Bronz putuje do Sterého Sedliště za Pavelm Hrubým (TJ Staré Sedliště). Stříbro bere snajpr Josef Vyšňovský (Dynamo Studánka) a první zlato získává zcela oprávněně Jiří Hlaváček (Tatran Přimda).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.