Hráčem 9. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 23.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Trnka

49%


Tentokrát to byl pořádný boj až do konce. Dva největší favorité se od zbytku peletonu odtrhli hned na začátku, ale pak to byl souboj o zlato až do poslední minuty. Nakonec ale opět slaví Stříbro. Ale není se, čemu divit. Baník o víkendu porazil po skvělém výkonu všech svých hráčů tým favorizované Stráže a připsal si velmi cenné tři body. Jan Trnka byl po celou dobu velmi důležitou součástí, tím spíše, že se nakonec postaral o rozdílovou a vítěznou branku na 4:3 pro jeho Baník. Pro Stříbro je to tak velmi příjemné zakončení už tak až nečekaně úspěšného devátého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Oldřich Janovec 44%
3. Patrik Benda 3%


0

Další středa, další vyhlášení nejlepších hráčů uplynulého víkendu. Tedy vše přesně tak, jak jste zvyklí a jak očekáváte. Hlasování opět skončilo a nám nezbývá nic důležitější, než Vás seznámit s jeho výsledky. To má nyní před vším přednost, proto pojďme na to. Začněme klasicky od třetího místa. Na tom se nakonec umístil... Patrik Benda (Sokol Lom u Tachova). Druhý nejvyšší stupínek patří... Oldřichu Janovcovi (Dynamo Studánka). A zlato pak zůstane v rukou... Jana Trnky (Baník Stříbro), s nímž se pokusíme připravit klasický páteční rozhovor. Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.