Hráčem 4. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 18.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Hubálek

47%

Studánka pokračuje nejen ve spanilé jízdě na trávnících, kde patří mezi nejlepší týmy, ale také v suverénnosti při hlasování o hráče kola. Tentokrát si Dynamo dokázalo poradit bez větších potíží s kvalitním celkem Bezdružic a zkušeně si došlo pro zasloužené a pohodlné vítězství. Velikou zásluhu měl na výhře domácích především Jan Hubálek, který v záloze, která byla v utkání téměř klíčová a rozhodující, doslova válel a odehrál perfektní utkání. Gólově se sice na vítězném tažení Dynama nepodílel, ale i tak byl velmi cennou složkou týmu a zaslouženě sestavu kola ovládl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Kolářský 40%
3. Dominik Bláha 5%


0


Velmi složitý víkend z pohledu počasí, které všem týmům jejich zápasy pořádně zkomplikovalo. Nakonec vše ale poměrně dobře dopadlo a kolo se zvládlo. Několik zápasů se sice zrušit muselo, ale většina byla úspěšně dohrána. Tedy, jak pro koho, když mluvíme o označení "úspěšně". I tak musíme ale říci, že dva zápasy byly prozatím odloženy. Nicméně, sestava kola byla zdárně vytvořeno, hlasování proběhlo hladce a žádné víkendové komplikace nám nezabránili ve středečním objevení nového vítěze naší proslulé ankety. Pojďme na vyhlášení. Bronz bere... Dominik Bláha (Sokol Černošín). Stříbro putuje za... Marek Kolářský (Sokol Kostelec) a zlato získal... Jan Hubálek (Dynamo Studánka).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.