Hráčem 4. kola, III. třída sk. B Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Panský

48%

Zimní posila FC Lipna, Ondřej Panský, získala ihned ze své první nominace nejvyšší počet hlasů a stává se tak vítězem kola. Tento velmi produktivní útočník předvádí v nadstavbě výborné výkony a výrazně přispívá lipenskému týmu k výborným výkonům.

 

Tradičně v pátek vám přineseme rozhovor s vítězem. Máte se na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dušan Mendel 45%
3. Vlastimil Březina 2%


0

 

Jen těsně za vítězem zaostal o pouhé tři procenta záložník Světlíka Dušan Mendel. V utkání proti Lipnu předvedl heroický výkon a svým napadáním a neustálou aktivitou jak směrem dopředu, kde proháněl domácí obránce, tak směrem dozadu, kde naopak zastavoval rodící se útočné akce lipenských, výrazně pomohl svému týmu k vyrovnávací brance, kterou sám vstřelil po té, co vystihl rozehrávku domácího obránce.

 

Třetí příčku obsadil kapitán Lipna Vlastimil Březina. Tento stoper je nedílnou součástí svého týmu a právem je také jeho vůdcem. Díky svým výkonům patří k nejlepším obráncům v soutěži a se svým týmem určitě pomýšlí výš.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku