Hráčem 18. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Zrno

30%

Začínal jako hráč. Hrával stopera, ale pro svou výšku později přešel do brány. V dorostu začínal chytat a postupnou dřinou se Martin Zrno vypracoval ve stálou brankářskou jedničku fotbalistů Rožmitálu. Cesta k tomu byla dlouhá a trnitá, ovšem dnes působí díky svému věku a zkušenostem mezi tyčemi velice jistě. V soukromí je hodný kluk a pohodář, co nezkazí žádnou legraci. Zatím je svobodný, bez přítelkyně a vášnivý motorkář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Mora 29%
3. Patrik Smetanka 16%


0

Bylo to těsné! Hodně těsné. Rozhodlo jediné procento! Vítězem ankety hráč 18. kola okresního přeboru se stal rožmitálský brankář Martin Zrno, jehož výkon na hřišti Sparty Luhy zaujal třicet procent čtenářů.

Nejtěsnějším.rozdílem skončil na druhé příčce tahoun rožmitálské ofenzívy a nejlepší střelec okresního přeboru Petr Mora, jemuž k triumfu nepomohl ani hattrick. Za svůj kousek obdržel 29 procent hlasů.

Třetí místo s 16 procenty hlasů obsadil fotbalista Litavanu Bohutín Patrik Smetanka. Jeho mužstvo sice v Krásné Hoře prohrálo, ale dlouho směřovalo za tříbodovým ziskem, když záložník otevřel skóre.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.