Hráčem 17. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Kukla

28%

Nejlepším hráčem kola zvolili fanoušci Petra Kuklu, který získal 28 procent hlasů. Na jaře se mu daří výborně, do naší jedenáctky se dostal již podruhé. Tento vysoký a dobře technicky vybavený útočník Kovanic zkompletoval hattrick během pouhých 37 minut a po tomto úctyhodném výkonu přepustil své místo v 57. minutě Ondřeji Kubinovi, který přidal další dva záahy. Nejen na tři góly do sítě Běrunic se tohoto výborného střelce zeptáme v pátečním rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ladislav Krejčí 22%
3. Daniel Dvořák 14%


0

Naši fanoušci posílali do dnešního poledne hlasy svým oblíbencům ze sestavy kola a snažili se z nich učinit vůbec nejlepšího zvoleného hráče. Hlasů nám přišlo v 17. kole opravdu mnoho a 14 procent z nich získal Daniel Dvořák. Jeho Kovanice sice porazily Běrunice s přehledem 6:0, přesto čelil po sérii střídání několika nepříjemným střelám, s nimiž si poradil do jedné a udržel jedno ze tří čistých kol tohoto víkendu. 22 procent hlasů získal stříbrný Ladislav Krejčí. V minulém kole vstřelil tři branky a nyní se opět objevil v sestavě kola, tentokrát zásluhou obou branek svého Městce při vítězství 2:1 nad Lipníkem. Tyto góly ho posunuly již na druhé místo mezi střelci v soutěži.
A kdo se stal nejlepším hráčem kola?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.