Hráčem 17. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Karas

47%

V osmnácti letech přestoupil útočník Jan Karas z Višňové s pověstí talentovaného střelce na Dobříš a hned oblékl dres áčka, působícího v té době v krajském přeboru. Od začátku svého působení v Lipkách prokazoval svůj čich na góly a zabijácký instinkt, díky němuž patřil vždy k nejlepším dobříšským střelcům v jakékoliv soutěži. Dvakrát si zahrál s Dobříši v divizi, ale byla to vždy jedna sezóna, po které následoval pád dolů. Dnes čtyřiatřicetiletý kanonýr ještě loni nastupoval v krajském přeboru, ale od letošní sezóny kope za béčko, které hraje okresní přebor. Vždy byl skromný a pokorný. Obléci dres rezervy mu nedělalo problém ani v dobách největší slávy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Burian 41%
3. Patrik Smetanka 4%


0

Čistý hattrick během pěti minut do sítě posledních Počepic vynesl čtyřiatřicetiletému útočníkovi fotbalistů dobříšského béčka Janu Karasovi ocenění Hráč 17. kola okresního přeboru. Ukončil tím jarní nadvládu hráčů Rožmitálu v anketě, kde jeho střelecký počin zaujal 47 procent čtenářů webu fotbalunas.cz.

Jindy by mu možná 41 procent hlasů stačilo k triumfu, ale tentokrát se musí vůdce defenzivy sloučeného mužstva Nové Vsi a Malé Hraštice, stoper Petr Burian, smířit s druhým místem v anketě o hráče kola. To si vysloužil jednou trefou do sítě Sparty Luhy a tím, jak neustále velel do útoku.

Třetí příčka patří bohutínskému stredopolaři Patriku Smetankovi. Ten byl v domácím střetnutí s Pičínem nejlepším mužem na trávníku, hýřil pohybem a nápady, navíc se blýskl gólem, kterým pojistil první jarní výhru Litavanu. Jeho výkon oslovil čtyři procenta hlasujících.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.