Hráčem 11. kola, III. třída Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Benda

67%

Očekávané překvapení? V žádném případě!
Zda-li někdo očekával, že by první jarní anketa mohla dopadnout jinak, nehezky se popletl. Pro tvůrce hry Benešova nad Černou to není vítězná premiéra a tak jeho kvality a um dosahují právoplarného potvrzení.

Téměř každé utkání je jednatelem Jiřím Koždoněm nemálo vychválen a je nezbytně nutné přiznat, že zcela oprávněně. Tento benjamín mezi záložníky shodné soutěže předvádí výkony hodné úcty a kladného hodnocení. Jinak tomu nebylo ani v zápase, který otevřel brány do jarní části právě probíhající sezóny a kromě svého tradičního zodpovědnému přístupu k samotnému představení na hrací ploše přidal jeden gól.


Jeho tým TJ Sokol Benešov nad Černou započal jaro úspěšně po jednoznačném vítězství nad posledním týmem tabulky a cesta za postupem nabízí stále bližší cíl. Nebude to rozhodně nic jednoduchého, protože v čele úřaduje silný Světlík, ovšem následující týdny budou rozhodující a přijít tak může opravdu cokoliv. Ambice má mužstvo kolem Davida Bendy rozhodně velké a zároveň ne přílišně přehnané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Novotný 9%
3. Matyáš Bušta 8%


0

 

 

Když už padlo slovo o lídru tabulku, konkrétně o mužstvu TJ Dynamo Světlík, na pár slov se u něj zdržíme. Důvodem k tomu je stříbrná pozice jeho zástupce v sestavě kola a také Adam Novotný již jednou vítězství oslavil. Do nejlépe hodnocené trojky se tak fotbalový Světlík dostává vcelku často, o čemž svědčí výborná podpora od příznivců.

A přestože ztráta na vedoucí pozici byla opravdu citelná, tamní fanoušci a přátelé světlíckého útočníka odvedli záslužnou práci, protože zejména mezi druhým a třetím místem dělalo rozdíl nepatrné množství hlasů. Tak jako tak, trochu nevděčná stříbrná pozice Světlíku náleží a nezbývá nic jiného, než klubu popřát úspěšný konec cesty za postupem, kde má prozatím nejlépe nakročeno a v anketních soutěžích další cílená zadostiučinění. Tým na to rozhodně má a činěná důvěra od fanoušků mluví za vše.




O víkendu se ve velice dobrém světle představil i SK Holubov, jenž na vlastním pažitu doslova kraloval a i když prohrával, nastříleným půltuctem utkání otočil a s viditelnou převahou jej dovedl do tříbodového zisku. Jednou brankou o sobě dal důrazně vědět i Matyáš Bušta, kterýž se prosadil opravdovou oku ladící trefou a poté, když dobře a aktivně pracoval ve středu hřiště, právem si vydobyl chvály kouče Františka Kroihera. Právě ty jej dovedly do nominované sestavy kola, jež mu přiurčila bronzové ocenění.

Po tomto velice zdařilém utkání si prozatím Holubov utvrdil čtvrtou pozici v tabulce. Ta je pro něj nesmírně důležitá. Hlavně z toho důvodu, že vedoucí čtveřice po konci základní části postupuje do takzvané nadstavby, tedy vyvrcholením celé sezóny. Jenomže trochu překvapivě Holubovu na paty šlape FC ROMO, které zvítězilo na Lipně a se ztrátou tří bodů si to v sobotu rozdá právě proti holubovskému oponentu. Čekejme tedy znovu nelehké a zajímavé utkání, do něhož musí oba nastoupit naplno.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.