Hráčem 15. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Leitermann

41%

V srpnu mu bude 27 let, spoluhráči mu přezdívají Čenda a hlavně má střelecký instinkt. Když před třemi lety fotbalisté Spartaku Rožmitál postupovali bez porážky z okresního přeboru do I. B třídy, byl Pavel Leitermann nejlepším střelcem soutěže a rýsovala se před ním zajímavá sportovní budoucnost. Jenže hned v úvodu následující sezóny si utrhl přední křížové vazy v koleni a s fotbalem byl na dlouhou dobu konec. Po tříleté rekonvalescenci naskakoval velký bohém, ale taky neskutečný bojovník, do hry většinou jako náhradník, ale na jaře se usazuje v základní jedenáctce lídra soutěže. V té se Leitermann objevil i proti Krásné Hoře, a přestože o přestávce střídal kvůli svalovému zranění, stihl nastřílet čtyři góly. Zdá se, že se zvolna vrací do staré formy před těžkým zraněním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Ballon 21%
3. Jakub Hausleitler 14%


0

Čím to je, čím to je? To zpívá v jednom ze svých hitů slovenská kapela No name. A stejnou otázku si nejspíš kladou i čtenáři našeho webu při rekapitulaci Hráčů kola okresního přeboru na Příbramsku. Té, stejně jako soutěži, jasně vládnou fotbalisté Spartaku Rožmitál, z jejichž řad vzešel i vítěz 15. kola. Mimořádný střelecký počin Pavla Leitermanna, jenž se blýskl proti Krásné Hoře čtyřmi góly, oslovil 41 procent hlasujících. A to hrál jen první poločas, v němž potřeboval na své galapředstavení jen 26 minut.

Druhou příčku obsadil dublovický obránce Milan Ballon. Jeho precizní defenzivní výkon na hřišti Nečíně, kde jeho mužstvo přesvědčivě zvítězilo, upoutal 21 procent hlasujících. Čtrnáct procent hlasů v anketě o Hráče 15. kola okresního přeboru nasbíral rožmitálský obránce Jakub Hausleitner. Zimní posila z Podlesí přispěla jednou trefou k demolici soupeře.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.