Hráčem Podzimu, III. třída Plzeň - Jih, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Tomáš Lang

55%

Hlasování čtenářů o Hráče podzimu ovládl Tomáš Lang ze Zdemyslic. Šikovný záložník ze Zdemyslic předváděl kvalitní výkony, které byly zdobeny důležitými góly. Zdemyslice předčily očekávání i místních znalců a po podzimní části soutěže obsadily první místo. I proto je zasloužené, že první místo si vydobyl jejich hráč s 55% hlasů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Kropík 24%
3. Miloslav Vítek 13%


0

Na druhém místě s 24% vašich hlasů se umístil další klíčový hráč Zdemyslic. Tentokráte strážce kasy půlmistra Ondřej Kropík. Ondřej je oporou týmu a na jeho výkon se mužstvo vždy může spolehnout. I přes to, že ve Zdemyslicích podává výborné výkony mužstvo jako celek, tak dobrý brankář, stejně jako v tomto případě, je základem jejich letošního úspěchu.

13% hlasů stačilo Miroslavu Vítkovi z Chotěšova k bronzovému umístění. Skvělýzáložník třetího celku soutěže je pravidelným základním kamenem chotěšovské zálohy. Chotěšov je plný mladých, běhavých a disciplinovaných hráčů, kteří spolu předvádí dobré výkony. První příčku jim v závěru sezóny uutekla kvůli nedostatek tréniků a drobná zaváhání. Na jaře se určitě budou znovu prát o titul.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.