Hráčem 12. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 08.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Dreschler

36%

Je mu sice šestatřicet let, ale pořád platí ke kvalitním a střelecky disponovaným útočníkům. To rožmitálský harcovník Tomáš Drechsler potvrdil i v duelu 12. kola okresního přeboru proti Bohutínu, kdy svému týmu hattrickem pomohl skolit ambiciózního a odvážného nováčka soutěže. Při jeho demolici v poměru 6:2 ukázal všechny předností, které jej zdobí. Cit pro náběh osvědčil při první trefě, kdy ho kolmicí mezi stopery oslovil spoluhráč Jaroslav Váně. U druhé branky, při které mu asistoval Petr Mora, zase ukázal chladnokrevnost v koncovce, když nádherným lobem překonal hostujícího gólmana. Při třetím zásahu dokázal správný výběr místa v pokutovém území, když z malého vápna doklepával do branky. Skromný a poctivý útočník lídra okresního přeboru tak svůj podzimní střelecký účet posunul na devět gólů, což mu ve vašem hlasování zajistilo 36procentní podporu a titul Hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vratislav Vacek 18%
3. Peter Varadin 14%


0

Tři veteráni ovládli anketu o Hráče 12. kola okresního přeboru na Příbramsku. Trojici nejlepších fotbalistů uplynulého víkendu je dohromady 113 let, což by měl být důvod k zamyšlení pro mladší ročníky.

Druhý skončil ve vašem hlasování devětatřicetiletý Vratislav Vacek. Kapitán fotbalistů Sokola Nečín bezchybným výkonem přispěl k nečekané výhře svého mužstva na stadionu dobříšské rezervy, jejíž hráči se navzdory vytrvale převaze ani jednou neprosadili. Zkušený hráč obdržel 18 procent vašich hlasů.

Jen o čtyři procenta méně čtenářů našeho webu zaujal výkon Petera Varadína, jenž skončil v anketě o Hráče kola třetí. Osmatřicetiletý pilíř rožmitálské obrany v utkání s Bohutínem ze hřiště vymazal obávaného kanonýra soupeře Marka Binara. Díky svému klidu a zkušenostem pokaždé včas zažehnal nebezpečí.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.